Esti aici
Acasa > Curiozitati > Vremea 22 aprilie – 20 mai 2019. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Vremea 22 aprilie – 20 mai 2019. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Vremea 22 aprilie – 20 mai 2019. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni © Profi Media

Aministraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 22 aprilie – 20 mai.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Paşte şi 1 Mai.

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului,

În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vezi si: Horoscop 20 aprilie 2019. Sinceritate sau adio

Vremea 22 – 29 aprilie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane.

Prognoza meteo 29 aprilie – 6 mai 2019
Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Excepție vor face regiunile din sud-estul țării unde valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile sudice și sud-estice.

Vremea 6 – 13 mai 2019
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local în jumătatea nordică a teritoriului.

Prognoza meteo 13 – 20 mai 2019
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales zona Carpaților de Curbură, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil deficitare în nord-vestul extrem al țării, potrivit ANM.

Lasă un răspuns

Top