Esti aici
Acasa > Evenimente > VIDEO Scene socante ce au patit Deputaţii PSD şi ALDE din Cluj, întâmpinaţi la aeroport de un grup de protestatari

VIDEO Scene socante ce au patit Deputaţii PSD şi ALDE din Cluj, întâmpinaţi la aeroport de un grup de protestatari

Seful PSD Cluj, Horia Nasra, deputatul PSD Cristina Burciu şi deputatul ALDE Steluţa Cataniciu fost întâmpinaţi pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu „din Cluj, joi, 5 iulie, de un grup de protestatari.

Ideea le-a aparţinut membrilor grupului „Umbrela Anticorupţie Cluj „, care au anunţat pe Facebook sosirea celor trei politicieni, îndemându-i pe oameni să le ureze „bun venit”.

„Dragi clujeni, Am primit urmatoarea invitatie pe Umbrela: , Cetăţenii de „Onoare” ai Clujului, Horia Nasra, Steluta Cataniciu şi Cristina Burciu se întorc astăzi la Cluj după ce au votat pentru masacrarea legilor justiţiei, a Codului Penal si a codului de Procedura Penala.

Haideţi să le urăm împreună bun venit. Astăzi 18.40 la aeroportul Cluj Napoca! „, au scris membrii grupului pe Facebook.

Mai mulți protestatari i-au așteptat, joi seara, în incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj pe cei trei deputați de la PSD și ALDE, care au susținut modificările la Codul Penal, pentru a le reproșa votul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestatarii au ajuns joi seara în incinta Aeroportului „Avram Iancu” Cluj pentru a-i aștepta pe Horia Nasra și pe Cristina Burciu, de la PSD și pe Steluța Cătăniciu, de la ALDE.

One thought on “VIDEO Scene socante ce au patit Deputaţii PSD şi ALDE din Cluj, întâmpinaţi la aeroport de un grup de protestatari

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top