Esti aici
Acasa > Curiozitati > Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane în Suceava, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Momentul prăbușirii celor două avioane de mici dimendiuni în Suceava, la aerodromul din Frătăuţii Vechi, a fost filmat.

Piloţii care trebuiau să evolueze astăzi la mitingul aviatic Suceava Air Show au ţinut un moment de reculegere pentru comandorului Cornel Marinescu, pilotul care a murit în urma unui tragic accident care a avut loc în timpul unul zbor de antrenament pe aerodromul din Frătăuţi. Accidentul a avut loc cu puţine ore înainte de începerea spectacolului aviatic organizat pe Aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava.

În urma acestei tragedii, organizatorii Suceava Air Show au decis să anuleze mitingul aviatic, avioanele care ar fi urmat să evolueze pe cerul Sucevei fiind prezentate la sol celor care au venit pe Aeroportul Ştefan cel Mare. În memoria pilotului decedat, fiecare avion avea alături un tablou al comandorului Cornel Marinescu.

La ora la care ar fi trebuit să înceapă mitingul aviatic, organizatorii i-au anunţat pe toţi cei care erau prezenţi că evenimentul a fost anulat în urma tragediei de la Frătăuţi.

Un cuvânt emoţionat despre comandorul Cornel Marinescu, „Q” așa cum era cunoscut printre prieteni, l-a avut directorul Aeroclubului României, George Rotaru. „Îmi este foarte greu să vorbesc în aceste momente”, a spus George Rotaru. El a spus că pilotul Cornel Marinescu a fost membru al Aeroclubului României și membru al formației „Șoimii României. „Sunt niște momente complicate pentru noi, vă mulțumim că ați venit aici. Sperăm că ne înțelegem că nu este un moment în care să fim concentrați pe evoluțiile aeriene”, le-a spus George Rotaru celor prezeți pe Aeroportul Ștefan cel Mare.

Toţi piloţii, alături de publicul prezent, au ţinut un moment de reculegere pentru comandorul Cornel Marinescu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2018-08-04/Moment-emotionant-pe-Aeroportul-Suceava-in-memoria-pilotului-care-a-murit-in-accidentul-aviatic-de-la-Fratauti-FOTO#ixzz5NFHs1je3
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

Un pilot din București a decedat pe loc, iar celălalt pilot din Timișoara este grav rănit.

Citeste si: Horoscop 5 august 2018. Întâlnire cu fosta iubire, bani și un vis devenit realitate

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pilotul rănit grav a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind rezervat.

”Pacientul a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Are traumatism cranio-cerebral deschis, fractură de gambă şi alte contuzii, iar prognosticul este rezervat. Este în stare de comă, fiind intubat”, a declarat pentru News.ro, medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Ei sunt piloţii celor două avioane prăbuşite în Suceava, la Frătăuţii Vechi

Sorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani, din Timişoara a fost găsit în viaţă de către echipele de descarcerare care au ajuns la locul accdentului, dar starea sa este gravă.

Sorin Bochiş este pilot de acrobaţii la Clubul de Aviaţie Cioca din Timişoara şi a participat la show-urile aviatice organizate de Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timişoara. El a fost, de asemenea, pilot la o companie aeriană.

În 1989, a absolvit Şcoala de Aviaţie ”Bobocu”, judeţul Buzău, iar pasiunea pentru zbor a căpătat-o de la tatăl său, aviator şi el.

Lasă un răspuns

Top