Esti aici
Acasa > Curiozitati > Video cu momentul dramatic în care poliţistul din Seimeni este salvat de pompieri. Autospeciala era propusă pentru casare!

Video cu momentul dramatic în care poliţistul din Seimeni este salvat de pompieri. Autospeciala era propusă pentru casare!

Imagini cu momentul dramatic în care poliţistul din Seimeni este salvat de pompieri. Autospeciala era propusă pentru casare

Au apărut imagini din timpul intervenţiei dramatice de salvare a pompierilor, după accidentul în care un poliţist din Seimeni, în vârstă de 48 de ani, s-a izbit violent cu maşina de un copac. Agentul a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta, pe DJ 223.

Accidentul a avut loc ieri, în judeţul Constanţa, între localităţile Seimeni şi Dunărea.

Agentul de poliţie în cadrul postului de poliţie Seimeni se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenţie 112.

Poliţistul a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat cu mașina și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului, omul legii fiind supus unei intervenții chirurgicale, având fractură de femur și mandibulă.

Autospeciala era propusă spre casare
Maşina la volanul căreia se afla poliţistul în momentul producerii accidentului a fost fabricată în anul 2006 și era propusă spre casare. Avea ITP-ul valabil și cauciucurile în termen, după cum au precizat oamenii legii.

Însă, după cum susțin anumiți sindicaliști, airbagul șoferului nu a fost declanșat, ceea ce este ciudat, în sensul că ori era defect, ori vehiculul nu era dotat cu așa ceva.

„Iata ca denumirea de „cosciug pe patru roti” isi spune cuvantul. La aceasta ora, un coleg al nostru din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Cernavoda, care se deplasa la o interventie, este in interventie chirurgicala, riscand sa ramana cu sechele pe viata.

Incompetenta tuturor guvernelor si a ministrilor care au condus si conduc acest minister, isi face din nou vazuta fața hâdă si isi ia partea „leului”, dar nu din randul acestor incompetenti, ci din randul celor care muncesc si se straduiesc din rasputeri sa isi faca datoria.

Daca aceasta autospeciala ( imi vine sa rad la auzindu-ma folosind acest cuvant pompos, dar nu-mi permit dat fiind situatia de fata), scuze, daca aceasta „TARGA” ar fi avut airbag-uri, poate ca al nostru coleg ar fi fost mai bine acum”, a scris pe Facebook Zelca Vasile, președinte SNPPC.

Cercetările continuă în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

sursa: snppc.ro

Lasă un răspuns

Top