Esti aici
Acasa > Curiozitati > VIDEO: Atunci când DOREL lovește, totul în jur se prăbușește!

VIDEO: Atunci când DOREL lovește, totul în jur se prăbușește!

Daily Mail prezintă pe pagina sa de web un filmuleț cu un DOREL care după ce lovește cu stivuitorul un raft de mărfuri, declanșează o prăbușire în lanț care aproape distruge în întregime un depozit de marfă.

Clipul este filmat în interiorul unui depozit de distribuție. Nu se cunoaște cărei firme aparține acest depozit. În film se poate vedea cum stivuitorul merge pe un culoar între două rafturi înalte pline de paleți cu marfă. Doi muncitori aflați la capătul culoarului aranjau marfa de pe un palet. Acesta se afla exact pe mijlocul căii de acces, lăsând un spațiu îngust de trecere. DOREL a crezut că poate trece prin acel spațiu minuscul, dar a lovit un raft și dezastrul s-a produs.

Videoclipul postat pe rețelele sociale

Înregistrarea postată pe Facebook duminică au avut mai mult de 512.000 de vizualizări și 10.000 de distribuiri. Nu este clar unde a fost filmat clipul în luna iulie a anului trecut. Nu se cunoaște nici compania care utilizează depozitul sau starea stivuitoristului după accident. Toți cei care au vizionat filmul au două întrebări. Cum s-a putut întâmpla așa ceva și dacă stivuitoristul a supraviețuit unei astfel de catastrofe.

Din imagini se poate vedea cum șoferul mișcă stivuitorul spre stânga, pentru a trece prin spațiul dintre palet și rafturi. Din nefericire, se înțepenește cu stivuitorul în rafurile pline cu cutii până în vârf. Câteva secunde mai târziu, întregul raft se prăbușește, acoperind stivuitorul cu tot cu persoana care îl conduce cu zeci de cutii de carton. Se poate vedea cum un produs alb pulverulent se împrăștie la impact, acoperind podeaua depozitului. Apoi, ca într-un joc de domino, rafturile încep să cadă într-un haos total. La sfârșitul filmulețului, stivuitorul nu mai era vizibil sub o grămadă de cutii de carton și rafturi metalice. Cei doi muncitori se uitau uluiți la dezastrul care a distrus toată partea dreaptă a depozitului. Partea din stânga a depozitului era încă în picioare, scăpând de dezastrul care s-a produs în cealaltă parte.

Nu se știe dacă stivuitoristul a fost rănit sau a reușit să își păstreze locul de muncă după catastrofă. Cert este că pe internet s-au comentat scenele incredibile. Unii s-au amuzat, alții au considerat că vina aparține inginerilor care au proiectat rafturile fără să le asigure. Un utilizator mai mucalit a comentat sec: Au luat pauza de prânz!

sursa dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Top