Esti aici
Acasa > Curiozitati > Unul dintre CE MAI MARI CRIMINALI din ISTORIE a ieșit din pușcărie la vârsta de 100 de ani! “Am omorât mulți oameni… și nu mă refer la 5-6!”

Unul dintre CE MAI MARI CRIMINALI din ISTORIE a ieșit din pușcărie la vârsta de 100 de ani! “Am omorât mulți oameni… și nu mă refer la 5-6!”

Sonny Franseze este unul dintre cei mai mari asasini ai mafiei italiene, ce opereaza in USA. Acesta face parte din celebra familie Colombo si a fost renumit pentru crimele pe care le-a facut in tinerete.

Barbatul, ajuns la 100 de ani, a declarat de mai multe ori ca a fost un asasin prolific, ucigand “multi oameni… si nu ma refer la 4-5-6”. Aceasta “performanta” i-a adus la un momentdat statutul de “underboss” in familia mafiota, fiind practic al doilea om ca putere dupa seful clanului mafiot.

Acesta a fost eliberat recent din inchisoare, la varsta de 100 de ani, dupa ce a stat 8 ani dupa gratii pentru ca a santajat cluburile de striptease din New York.

Barbatul a fost asteptat in fata puscariei de doi membri ai familiei, fiind dus acasa de nepotul sau, care a declarat ca, desi stie trecutul bunicului sau, il iubeste in continuare pentru ca este o persoana buna!

Lasă un răspuns

Top