Esti aici
Acasa > Evenimente > Un şofer român de camion e grav rănit, după un accident teribil cu 13 maşini, în Franţa. În total, 23 de victime

Un şofer român de camion e grav rănit, după un accident teribil cu 13 maşini, în Franţa. În total, 23 de victime

Un şofer român de camion e grav rănit, după un accident teribil cu 13 maşini, în Franţa. În total, 23 de victime, dintre ele românul fiind în starea cea mai critică. Un incendiu de vegetaţie pe marginea autostrăzii A 10 a cauzat coliziunea în lanţ.

Citeste si: Horoscop 27 iunie 2018. Bani cadou, dragoste secretă și un testament

Accidentul teribil a avut loc marţi după prânz în dreptul comunei Saint-Epain, fumul degajat de un incendiu de vegetaţie scăzând dramatic vizibilitatea. Camionul condus de român a intrat într-un TIR care circula în faţa sa, şoferul rîmânând încarcerat. A fost eliberat din cabină cum multiple fracturi de picioare şi craniene.

O altă victimă, cu răni majore la abdoment, a fost transportată cu românul la spitalul din Trousseau. Alţi opt oameni au ajuns cu răni mai puţin gave la unitatea medicală, în vreme ce 12 victime au primit îngrijir la locul accidentului.

Au intervenit la faţa locului 40 de pompieri plus personal medical, traficul fiind complet blocat mai bine de 12 ore.

2 thoughts on “Un şofer român de camion e grav rănit, după un accident teribil cu 13 maşini, în Franţa. În total, 23 de victime

  1. Când ești la volan și privirea nu urmărește totul în fața ta până la cea mai mare distanță, lateral și în oglinzi, și intri în coliziune cu vehiculul din față din cauza lipsei vizibilității, denotă prostie. Ceața sau fumul care reduc vizibilitatea se văd de la un kilometru. Adică ai tot timpul să pui avariile și să reduci viteza. Să mori din cauze de genul acesta, înseamnă de fapt că ai murit de prost.

  2. Ce titlu bomba . Era mai simplu sa scrieti ca un idiot roman care era pe tir aa făcut un cacat . Oricum sunt sigur ca fumul e de vina da nu acela de pe drum da cel din cui .

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top