Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un roman de 46 de ani este cel mai periculos abuzator de copii din Spania. Cinci fetite romance intre 5 si 7 ani sunt victimele sale

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos abuzator de copii din Spania. Cinci fetite romance intre 5 si 7 ani sunt victimele sale

Un român de 46 de ani este cel mai periculos abuzator de copii din Spania. Cinci fetiţe românce între 5 şi 7 ani sunt victimele sale

Un român de 46 de ani este cel mai periculos abuzator de copii din Spania. Cinci fetiţe românce între 5 şi 7 ani sunt victimele sale. Una dintre ele este chiar verişoara lui.

Poliţiştii l-au arestat după ce au strâns probe care dovedesc că individul a molestat cinci fetiţe, tot românce, cu vârste între cinci şi şapte ani. Printre victime se află inclusiv o verişoară a lui. A postat imagini ale victimelor pe internet, dar a fost identificat datorită colaborării dintre poliţia spaniolă şi cea din Australia.

Citeste si: Horoscop 8 august 2018. Plăceri seducătoare, bani și un coleg trădător

Românul, stabilit la periferia Madridului, îşi spiona, mai întâi, micile victime cu camere video ascunse în baie. Apoi le agresa şi înregistra, de asemenea, imagini ale atacurilor. Le posta pe aşa-numitul „internet întunecat”, pentru a fi văzute şi de alţi pedofili din toată lumea. Reţeaua era, însă, supravegheată de o unitate specială a poliţiei australiene care a introdus imaginile într-o bază de date a Interpolului.

„Imaginile postate de arestat au fost transferate în baza de date ICSE, în care poliţiile din toate ţările lumii transmit imagini de pornografie infantilă, pentru a le detecta autorii.”, a declarat reprezentanta poliţiei spaniole.

Analiza înregistrărilor a arătat că fuseseră efectuate în Spania iar autorul lor era român. El şi-a ascuns faţa dar a făcut câteva greşeli: şi-a arătat mâinile pătate de unsoare, ceea ce a sugerat că era mecanic auto. Şi a lăsat chiar să se vadă un tatuaj caracteristic, ca şi sigla atelierului în care lucra. Poliţiştii spanioli au reuşit astfel să-l identifice: „Arestatul este un bărbat de 46 de ani, de naţionalitate română la fel ca toate victimele sale, dintre care una este chiar verişoară cu arestatul.”

La domiciliul românului au fost găsite noi înregistrări pedofile care nu au mai lăsat nicio îndoială asupra faptelor sale. Familiile fetiţelor nu bănuiau nimic şi au fost uimite să afle că acestea fuseseră victimele conaţionalului lor.

Lasă un răspuns

Top