Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un nou trend în materie de frumuseţe face furori pe internet! Care este cea mai spectaculoasă tehnică de vopsire a părului

Un nou trend în materie de frumuseţe face furori pe internet! Care este cea mai spectaculoasă tehnică de vopsire a părului

Un nou trend în materie de frumuseţe face furori în mediul online! Este vorba de o tehnică spectaculoasă folosită de stiliştii din Statele Unite. În loc să aplice vopseaua treptat pe mai multe şuviţe, varsă întreg recipientul colorat pe podoaba capilară a clientei. Iar rezultatul este de fiecare dată miraculos.

Vărsate treptat pe podoaba capilară, tuburile de vopsea formează un curcubeu spectaculos. Tehnică nu este însă la fel de uşoară precum pare. Stiliştii au nevoie de multă îndemânare pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Noul trend aparţine unei tinere stiliste din Statele Unite care a vrut să încerce ceva diferit.

Primul pas este aplicarea vopselei. Apoi stilistul întinde culoarea pe lungimea părului cu ajutorul unui pieptăn. Se lasă câteva minute, iar apoi se spală. Rezultatul este un păr colorat, voluminos şi spectaculos. Un pas important îl constituie însă şi obţinerea culorii. Pentru a putea fi aplicată, vopseaua trebuie amestecată cu apă.

Tehnica poate fi adaptată şi pentru a obţine doar câteva şuviţe colorate. Sau chiar un ombre de senzaţie.

sursa youtube.com

Lasă un răspuns

Top