Esti aici
Acasa > Curiozitati > ULUITOR: Trei români din Italia au furat rochii de mireasă în valoare de 150.000 de euro

ULUITOR: Trei români din Italia au furat rochii de mireasă în valoare de 150.000 de euro

rei romani din Italia au furat rochii de mireasa in valoare de 150000 de euro

Trei români au fost arestați în Italia, după ce la domiciliul lor au fost găsite rochii de mireasă furate dintr-un magazin de croitorie din Frosinone (Lazio).

Cei trei au sustras rochiile de mireasă, estimate la 150.000 de euro, în noaptea de 11 spre 12 august, din magazinul „Immagine Sposa” din Frosinone, după ce au forțat o fereastră laterală.

Citeste si: Horoscop 18 august 2018. Dragoste cucerită, bani şi dorinţe fierbinţi

Imediat după ce a descoperit furtul, proprietatea magazinului, Monica Macciomei, a anunțat carabinierii, fiind disperată că ar putea da faliment.

Cei trei români au fost arestați, iar rochiile au fost returnate proprietarei magazinului, potrivit tg24.info.

Hoții au forțat o fereastră laterală (mică, dar suficientă pentru a permite intrarea) și au intrat. De acolo au adus rochii ceremoniale vii și rochii de mireasă, altele care urmează să fie livrate doar în zilele acestea, în apropierea unor sărbători. De îndată ce a descoperit furtul, proprietatea magazinului, la numit pe Carabinieri și a depus o plângere.

Multe dintre haine trebuiau livrate doar în aceste săptămâni, iar pentru afacerea „Immagine Sposa” daunele nu sunt numai economice, ci și o problemă reală pentru multe mirese care vor aștepta cu răbdare acum și cu mare încredere rochia ta.

Pentru personalul „Immagine Sposa”, o săptămână cu adevărat teribilă pe 15 august, în care încearcă să recupereze în vreun fel daunele primite de infractori, încercând să livreze, în timp record, hainele care erau acum gata de livrare și asta clar moment în care s-au pierdut.

sursa: tg24.info.

Lasă un răspuns

Top