Esti aici
Acasa > Evenimente > ULUITOR: Prima reacţie a MAI, în urma protestului violent din Piaţa Victoriei: ‘Huliganii nu au legătură cu diaspora’

ULUITOR: Prima reacţie a MAI, în urma protestului violent din Piaţa Victoriei: ‘Huliganii nu au legătură cu diaspora’

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a participat la o sedinta de guvern, de la Palatul Victoria din Bucuresti.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut primele declaraţii de presă privind protestul violent din Piaţa Victoriei din Capitală.

Tribunalul militar o asteapta, stie si ea si se teme, pentru asta ai iesit in conferinta de presa secretara lui zragnea.

Cei trei jandarmi sunt într-o stare bună și asta e cel mai important. În ceea ce privește tânăra, deși e în stare de șoc traumatic, i-am simțit voința de a merge mai departe și recunoștința că e în viață, este prima declaraţie a ministrului Carmen Dan la raportul privind protestul violent din Piaţa Victoriei

Vezi si: Horoscop 12 august 2018. Succes în dragoste, bani și un adevăr amar

Şase răniţi sunt încă internaţi, mai anunţă oficialul MAI.

Jandarmii nu vor răspunde oamenilor politice, eu am această obligație. Alte aspecte vor face obiectul unui raport în CSAT dacă mi se va cere. În ceea ce privește schimbul de informații anterior, MAI a colaborat cu structurile partenere, a explicat oficialul MAI.

Ceea ce s-a petrecut aseară este grav. Ce s-a întâmplat aseară nu are legătură cu diaspora. Au fost niște huligani. Huliganii nu au legătură cu diaspora. În orice alt stat european, statul intervine în forță pentru stabilirea ordinii și liniștii publice, susţine ministrul Carmen Dan.

Intervenţia în forţă a Jandarmeriei la protestele din Piaţa Victoriei a fost justificată de provocările huliganilor, iar reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a vorbit despre intervenţia brutală a jandarmilor, a fost prematură, a declarat ministrul de Interne Carmen Dan.

Oficialul MAI a mai spus că nu şeful statului trebuie să se pronunţe asupra legalităţii intervenţiei jandarmilor, ci Parchetul Militar şi speră ca imparţialitatea actului de justiţie să nu fie influenţată de afirmaţiile preşedintelui.

Lasă un răspuns

Top