Esti aici
Acasa > Curiozitati > ULTIMA ORA: Ziua Românilor de Pretutindeni. Spectacol online GRATUIT pentru românii din Diaspora

ULTIMA ORA: Ziua Românilor de Pretutindeni. Spectacol online GRATUIT pentru românii din Diaspora

Ziua Românilor de Pretutindeni se sărbătorește la 31 mai. Opera Națională București, în parteneriat cu Administrația Prezidențială și cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, pune în scenă un spectacol adresat în special românilor aflați departe de țară.

„Pe 31 mai 2020, de Ziua Românilor de Pretutindeni, îi sărbătorim pe toți conaționalii care trăiesc în afara granițelor României și le dedicăm un eveniment special. 

Opera Națională București, în parteneriat cu Administrația Prezidențială și cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, pune în scenă un spectacol adresat în special românilor aflați departe de țară.

Va invitam să urmariți online mâine,  31 mai, de la ora 18:30, “Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaicovski. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul și pe pagina de Facebook a Operei, precum și pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Vă așteptăm la spectacol!”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. 

STIRI ASCUNSE

Lasă un răspuns

Top