Esti aici
Acasa > Curiozitati > Top 3 zodii dificil de iubit. Nimic nu este pe placul lor!

Top 3 zodii dificil de iubit. Nimic nu este pe placul lor!

Zodiile care pot transforma o poveste de iubire într-un calvar © Unsplash

Încăpăţânate, neatente şi complet indecise, aceşti nativi devin parteneri dificil de iubit, dacă nu poţi face faţă tuturor stărilor, dorinţelor şi deciziilor lor. Aceste zodii îţi pot face viaţa un calvar, dar te vor iubi nespus dacă alegi să le fii alături.

Trebuie însă să ai nervi de oţel cu Fecioara care nu pricepe că o iubeşti, cu Gemenii care nu sunt ei siguri sută la sută că te iubesc sau cu Leul căruia trebuie să-i arăţi în fiecare moment acest lucru.

Fecioară
Fecioarele sunt dificile, dar odată ce se îndrăgostesc, fii sigur că nu mai scapi. Problema este, până se îndrăgostesc, ce faci? Aceşti nativi se apropie tare greu de cineva şi nu au încredere până nu le demonstrezi de sute de ori că o pot avea. Critice, categorice, analizează fiecare mişcare şi se gândesc de o sută de ori înainte dacă vor să înceapă o poveste de dragoste. Au senzaţia că vor suferi mult şi preferă să evite complet iubirea. Sunt încăpăţânate şi devin obositoare atunci când încearcă să îşi transforme partenerul într-o perfecţiune neînchipuită, dar în momentul în care înţeleg că eşti alegerea potrivită, te vor iubi nespus.

Gemeni
Gemenii sunt extremd e complicaţi şi este foarte dfiicili să întreţii o relaţie sănătoasă cu ei, în mare parte pentru că sunt indecişi. Ba vor un lucru, ba vor alt lucru. Dacă vor o vacanţă sunt în stare să se răzgândească fix în ultimul moment, la aeroport cu bagajele în mână şi o seninătate nemaipomenită. Dacă ai alături un geamăn ai auzit de multe ori „m-am răzgândit”, „nu ştiu ce vreau”, „nu ştiu ce să mănânc”. Fiecare moment pentru ei trebuie să fie complex, se plcitisesc imediat, iar dacă nu ţii pasul, se vor plictisi şi de tine. Partenerii perfecţi pentru Gemeni (în afară de… Gemeni) sunt acei oameni deschişi, spontani, care să fie totuşi în stare să tempereze Geamănul ameţit de atâtea decizii complicate.

Leu
Leul trebuie să fie admirat, lăudat şi apreciat în fiecare secundă a vieţii lor pentru că ei sunt perfecţi şi toţi trebuie să înţeleagă acest lucru. Lor le plac vorbele dulci, admiraţia constantă, iar dacă nu le acorzi destulă atenţie devin reci, distanţi şi încep chiar să reproşeze. În acest stadiu vor începe să iasă singuri, să îşi facă planuri singuri, indiferent de relaţie, acţionând de altfel ca şi când ar fi compelt singuri şi nu ar avea oricum nevoie de tine. Dacă vrei o relaţie cu un Leu, trebuie să îl faci să înţeleagă de la bun început ce este între voi şi cum va merge relaţia. Nu îi oferi aşteptări dacă nu îi poţi îndeplini doleanţele.

Lasă un răspuns

Top