Esti aici
Acasa > Curiozitati > Top 3 zodii care se întorc la prima iubire în 2019

Top 3 zodii care se întorc la prima iubire în 2019

Zodiile care se vor reîntâlni cu prima iubire, în 2019 © unsplash.com

Naivă, intensă și pură, prima iubire e imposibil de uitat. Indiferent câți ani au trecut. O vor simți pe propria piele trei zodii, aduse din nou în brațele persoanei pe care o considerau parte din trecut.

Va fi un moment încărcat de emoție, ce va scoate la suprafață sentimente la fel de puternice precum cele de la prima întâlnire.

Vezi si: hroscop 7 decembrie 2018. Reîntâlnire cu fosta iubire și o discuţie sinceră

Taur
Romantici până în măduva oaselor, taurii nu pot renunța sub nicio formă la prima dragoste. Într-un colț al sufletului lor, ei cred că împăcarea este doar o problemă de timp, chiar dacă au trecut ani întregi de la despărțire. Nu e de mirare că, la nivel subconștient, multe dintre deciziile lor de viață sunt luate cu credința că, pe viitor, lucrurile se vor schimba în bine. Iar 2019 s-ar putea să fie momentul ideal. Singura problemă a Taurilor va fi imaginea idealizată a acestei persoane, ce nu mai corespunde cu realitatea. Timpul își spune cuvântul, iar oamenii se schimbă. Uneori chiar devin de nerecunoscut.

Rac
Racii au o mare problemă în a face diferența dintre viziunea lor romantică asupra vieții și realitatea propriu-zisă. Pentru ei, prima iubire e desprinsă din povești și nimic nu o mai poate egala – chiar dacă acest gând le poate distruge viața. Vor căuta, chiar dacă în propria minte, o cale de a se întoarce înapoi într-un trecut pe care îl idealizează și la care nu pot renunța. Marele lor noroc, sau ghinion, va fi o reîntâlnire în 2019 cu această persoană providențială. Însă, cel mai probabil, ce va urma va fi cu totul diferit față de scenariul repetat ani întregi în gând.

Leu
Pasionali și ambițioși, prima iubire este pentru Lei ca o bătălie în care nu vor să-și recunoască înfrângerea. Vor căuta mereu o alta cale de a se împăca, iar ce cauți cu lumânarea la un moment dat găsești. Anul 2019 s-ar putea să îi aducă, din nou, față în față cu prima iubire – cea alături de care și-au făcut atât de multe planuri. Va fi un moment pe cât de emoționant, pe atât de bizar. Lucrurile nu mai par a fi la fel, iar întoarcerea în trecut este imposibilă. Vor fi nevoiți, așadar, să ia o decizie grea: ori merg mai departe, cu orice preț, ori renunță la această adevărată obsesie.

Lasă un răspuns

Top