Esti aici
Acasa > Curiozitati > Top 3 zodii care își ascund senzualitatea

Top 3 zodii care își ascund senzualitatea

Top 3 zodii care își ascund senzualitatea © pixabay.com

Pentru unele zodii, atașamentul emoțional este de o importanță vitală. De fapt, fără o conexiune puternică, vor refuza să-și arate partea senzuală, considerând că ar putea fi trădate în orice moment sau că posibilul partener ar putea avea intenții ascunse.

Totul se schimbă, însă, în momentul în care încrederea ia locul nesiguranței.

Vezi si: Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin și o vizită la psiholog

Fecioară
Practice, calculate și extrem de ordonate, fecioarele vor calcula cu precizie matematică momentul în care îi vor arăta partenerului cu înseamnă, cu adevărat, iubirea. Mai întâi, însă, anumite criterii trebuie îndeplinite, iar acestea țin de încredere, maturitate și bun simț. Abia după ce alesul inimii va trece prin bateria de teste vor începe și artificiile, în miez de noapte. Și vor merita tot efortul!

Capricorn
Cunoscuți drept serioși și fără prea mult chef de vorbă, capricornii nu par tocmai senzualii horoscopului. Însă tocmai aici e secretul. Vor iubi, până la obsesie, doar acea persoană care va putea să vadă dincolo de această mască – iar pentru asta e nevoie curaj, imaginație și multă răbdare. Odată ajunși la acest nivel de încredere, capricornii se vor oferi complet partenerului de viață, fără a cere nimic în schimb.

Rac
Deși par mereu emoționați și indispuși, este doar o carapace prin care racii încearcă să protejeze pasiunea ce o resimt până în măduva oaselor și care, altfel, i-ar putea vulnerabiliza. Vor vorbi rar despre fanteziile lor – niciodată cu persoane în care n-au încredere. De altfel, încrederea e totul pentru raci – dragoste, respect și prietenie, într-un singur sentiment. Când o vor avea se vor transforma complet, la fel cum se vor transforma și nopțile.

Lasă un răspuns

Top