Esti aici
Acasa > Curiozitati > Top 3 zodii care cred în suflete pereche (ar face orice pentru fericirea lor)

Top 3 zodii care cred în suflete pereche (ar face orice pentru fericirea lor)

Zodiile care cred în suflete pereche şi luptă pentru a fi fericiţi toată viaţa © Unsplash

Nimic nu se compară cu întâlnirile dezastruoase, când vă doriţi să plecaţi după primele minute petrecute împreună sau cu întâlnirile în care vă oferiţi întru totul sufletul pe tavă unei persoane pe care o simţiţi perfectă pentru dorinţele şi aşteptările voastre, dar aceasta nu este de aceeaşi părere.

Dacă ieşiţi la întâlniri mai des decât ar trebui, riscaţi să vă jucaţi cu propria voastră inimă, în defavoarea dorinţelor pe care le aveţi.

Vezi si: Horoscop 20 septembrie 2018. Bonus consistent, inspiraţie și o nouă poveste de dragoste

Poate fi uşor să vă pierdeţi speranţa, însă sunt anumite semne zodiacale, care indiferent prin câte nereuşite trec, au convingerea clară că la un momentdat îşi vor întâlni sufletul pereche.

Iată zodiile care sunt gata să reziste oricât de mult, pentru ziua în care vor întâlni dragostea adevărată, alături de care să-şi petreacă tot restul vieţii.

Taur
Taurii sunt conduşi de Venus, planeta iubirii şi sunt un semn de pământ, ceea ce înseamnă că, indiferent de cât de realişti şi fixaţi în realitate sunt, au o anumită latură care le permite să viseze şi să spere la ce este mai bun în viaţa lor. De fiecare dată când întâlnesc pe cineva special, care ar putea fi ceea ce caută, latura realistă iese însă la iveală şi încep să îşi pună zeci de întrebări în cap despre posibilul partener de cuplu.

Aceşti nativi nu se grăbesc şi nu iau decizii de maximă importanţă, preferă să pună bazele unei fundaţii puternice pentru o relaţie construită cu respect reciproc, loialitate şi comunicare.

Rac
Racul este un semn plin de contradicţii. Aceşti nativi îşi protejează inima şi îşi ascund emoţiile, de teama suferinţei, pentru că în realitate sunt şi ei persoane sensibile şi emotive. Fiind un semn de apă, racii sunt în permanenţă conectaţi cu energia lor interioară, analizând în fiecare pas pe care îl fac.

Mai presus de toate, îşi doresc dragoste şi securitate. Astfel, atunci când îşi găsesc sufletul pereche (acea persoană care îi face să se simtă protejaţi), lasă garda jos, se deschid complet şi fac orice pentru a se asigura că îşi mulţumesc partenerul/partenera.

Peşti
Peştii sunt deseori creduli şi se îndrăgostesc repede şi puternic. Aceşti nativi tind să creadă de fiecare dată când întâlnesc pe cineva special, că şi-au găsit sufletul pereche, dar dezamăgirea li se iveşte pe chip la foarte scurt timp.

Mai mult ca oricare alt semn, Peştii sunt genul de persoane care se dedică întru totul într-o relaţie, oferă respect, înţelegere, iubire şi atenţie deplină. Iar dacă trebuie să “sărute multe broscuţe” pentru a-şi găsi în final prinţul/prinţesa mult aşteptată, o vor face fără ezitare, pentru că au siguranţa că la final vor fi cu adevărat fericiţi.

Lasă un răspuns

Top