Esti aici
Acasa > Evenimente > Simona Halep, eliminată în turul trei la Wimbledon, după ce românca a condus cu 5-2 în setul decisiv

Simona Halep, eliminată în turul trei la Wimbledon, după ce românca a condus cu 5-2 în setul decisiv

Simona Halep, liderul WTA, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, numărul 48 mondial, în turul al treilea al competiţiei.

Simona Halep, eliminată în turul trei la Wimbledon, după ce românca a condus cu 5-2 în setul decisiv

LONDON, ENGLAND – JULY 11: Simona Halep of Romania in action against Johanna Konta of Great Britain in the Ladies’ Singles Quarter Final match on Center Court during the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club at Wimbledon on July 11, 2017 in London, England. (Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Locul desfășurării: Clubul All England, Wimbledon Perioada: 2-15 iulie
Acoperire: vizionați live pe BBC TV, BBC iPlayer, butonul roșu BBC, televizoarele conectate și site-ul și aplicația BBC Sport; Live Radio 5 live și 5 comentarii sportive suplimentare live; Comentariu text online.
Semintele de vârf, Simona Halep, au ieșit din Wimbledon în runda a treia după ce au pierdut o luptă epică cu trei seturi împotriva lui Hsieh Su-wei.

Numarul 48 din lume al taiwanezilor a fost spart de sapte ori si a salvat un punct de meci inainte de a castiga 3-6 6-4 7-5 in doua ore si 20 de minute.

Înseamnă că a șaptea sămânță cehă, Karolina Pliskova, este singura jucătoare de top-10 care a rămas în remiză la simplu. noteaza bbc.co.uk

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top