Esti aici
Acasa > Curiozitati > Sa nu renunti niciodata la un om care ar renunta la tot pentru tine.

Sa nu renunti niciodata la un om care ar renunta la tot pentru tine.

Sa nu renunti niciodata la un om care ar renunta la tot pentru tine. Poate nu-ti dai seama, dar sunt atat de putini cei care ar face-o, sunt atat de putini cei care ar refuza sa ia in calcul prezenta altora doar pentru a se bucura de prezenta ta… Sunt atat de putini cei care stiu sa iubeasca un suflet atat cat merita sa fie iubit.

Dupa ce vezi cati sunt cei care nu pot sa pastreze alaturi de ei un suflet, cati se numara printre cei norocosi care de fiecare data primesc totul fara sa-l merite si fara sa aiba habar cat de impliniti ar trebui sa se simta avand toate astea, apoi dau cu piciorul la tot, ti se cam ia de restul lumii. Ai vrea sa te inchizi in globul tau de cristal din care sa poti privi fara sa poti atinge, din care sa te lasi admirata, dar sa ramai intangibila.

Intr-o viata care unora ni se pare ba prea scurta, ba prea lunga pentru cate ne scoate destinul in cale, e imposibil sa nu intalnesti oameni pentru care ai renunta la tot, chiar si la tine numai sa le bine si sa nu intampine greutati… E imposibil sa nu intalnesti oameni care la randul lor sa nu aiba dorinta launtrica de a face aceleasi sacrificii pentru tine.

E pacat ca fiecare are doza sa de prostie pe care la momentul respectiv nu o poate infrunta. E pacat ca reusim in doar cateva clipe sa distrugem sufletul unui om si sa-l pierdem, apoi realizam cat rau am facut abia dupa ce nu mai ramane nimic de reparat.

Sa nu renunti niciodata la un om care ar renunta la tot pentru tine. De astfel de oameni vei avea intotdeauna nevoie, asa, pentru sufletul tau, sa te simti mai bine, sa simti ca aparti cuiva important care poate aprecia faptura ta in toata frumusetea sa.

Lasă un răspuns

Top