Esti aici
Acasa > Curiozitati > S-au intors pensionarii din Grecia, foarte furiosi pe Firea: „Rusine, pacaliti prostimea.Cat de mincinosi…”

S-au intors pensionarii din Grecia, foarte furiosi pe Firea: „Rusine, pacaliti prostimea.Cat de mincinosi…”

Una dintre pensionarele care au beneficiat de o tabara gratuita in Grecia din partea Primariei Capitalei s-a intors foarte nervoasa in tara. Ea o acuza pe Gabriela Furea ca pensionarii au fost pacaliti.

Intr-o noua miscare de imagine, Gabriela Firea a anuntat la inceputul lunii august ca Primaria Bucuresti va trimite 1.000 de pensionari in Grecia intr-o tabara gratuita. Iata ca au aparut si primele impresii ale pensionarilor care au avut norocul sa prinda unul dintre locurile puse la dispozitie de Firea. Pensionara Maria a scris pe Facebook ca a fost pacalita: „Toti pensionarii care au ajuns la Paralia-Katerini nu au gasit ce li s-a promis”. „Vedeti unde este mafia in Romania?”, a adaugat Maria, spunand ca mai bine mergea pe banii ei in Creta.

CITESTE SI : Gabriela Firea a fost prinsă cu minciuna: Sejururile în Grecia pentru pensionari sunt mai scumpe pentru Primărie cu 57% decât dacă ar fi cumpărate direct de la aceeași firmă de turism – Iată DOVADA

Captura: Cezar Padurariu/Facebook

Costurile pentru cazarea si deplasarea celor 1.000 de pensionari in Grecia sunt de 2.000.000 de lei, a anuntat Primaria Bucuresti.(DETALII mai jos ,,,)

Lasă un răspuns

Top