Esti aici
Acasa > Curiozitati > RO-ALERT: Un urs a băgat groaza în brașoveni. Oamenii, avertizaţi prin Ro-Alert că animalul umblă liber prin oraș (Video).

RO-ALERT: Un urs a băgat groaza în brașoveni. Oamenii, avertizaţi prin Ro-Alert că animalul umblă liber prin oraș (Video).

Urs filmat pe străzile din Brașov. Prezența animalului, anunțată prin sistemul Ro-alert

Un urs a băgat groaza în locuitorii din Brașov, după ce a fost filmat plimbându-se liber în zona gării din oraș.

vezi si: Horoscop 5 decembrie 2018. Decizie importantă în dragoste şi un cadou neaşteptat

După ce a fost anunțată prezența ursului, locuitorii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT că animalul pe plimbă liber pe străzile din zona Gării.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat la Digi 24 că ursul a fost văzut în mai multe zone din Brașov, iar la ISU au fost primite apeluri în acest sens începând cu ora 12.45.

Inițial, ursul a fost văzut în zona gării, la intersecția cu bulevardul Alexandru Vlahuță, apoi au fost primite apeluri de la persoane din zona străzii Turnului, unde se află și un parc și un mall.
„Avem semnale acum că ursul s-ar fi îndreptat spre câmp, la ieșirea din oraș, dar nu avem o certitudine”, a afirmat reprezentantul ISU Brașov.

Mesajul transmis de autorități a fost: „Atenție, urs observat liber în zona strada Turnului. Evitați zona!”.

Potrivit autorităților, animalul a ajuns pe centura ocolitoare a municipiului, într-o zonă nepopulată, iar pentru prevenirea unor situații de risc, acesta este supravegheat de către echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

One thought on “RO-ALERT: Un urs a băgat groaza în brașoveni. Oamenii, avertizaţi prin Ro-Alert că animalul umblă liber prin oraș (Video).

Lasă un răspuns

Top