Esti aici
Acasa > Curiozitati > Referendum pentru familie. Un român a agresat un alt român în faţa unei secţii de votare din Londra (Video)

Referendum pentru familie. Un român a agresat un alt român în faţa unei secţii de votare din Londra (Video)

Un incident a avut loc la Londra, în faţa secţiei de votare de la Harrow Council. Un român a provocat un scandal monstru, după ce a agresat un alt român, care se afla în imediata apropiere a secţiei de votare.

Referendum cu scântei la secția de votare din nordul Londrei

Scandal între doi români la o secție de votare din Londra: „Dreapta credință este una, creștin ortodoxă”

Bărbatul şi-a pierdut cumpătul, văzând un alt român că împărţea pliante cu tentă religioasă. Văzând acest lucru, bărbatul a avut o ieşire nervoasă, începând să rupă pliantele şi cărţile pe care le avea respectivul expuse pe o masă.

„Acest om pacaleste lumea cu aceste scripturi false. Este un eretic. Dă-i drumu de aici cu astea. Dreapta credinţei este una, creştin ortodoxă”, a strigat bărbatul, în timp ce rupe o carte de pe masa celuilalt român”.

Ceilalţi români aflaţi la coadă au îndemnat la calm şi toleranţă.

La Referendum pentru familie. Rezultate finale anunţate de BEC: Au votat 21,10% dintre alegători

Referendum pentru familie. Biroul Electoral Central a anunţat rezultatele finale la referendumul pentru redefinirea familiei, datele oficiale arătând că au votat 21,10% dintre alegători, dintre care 3.531.732 au spus ‘Da’.

Numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendumul de revizuire a Constituţiei, organizat în 6 şi 7 octombrie, a fost de 18.279.011.

Voturi valabil exprimate la răspunsul ‘DA’ au fost 3.531.732, reprezentând 91,56% din numărul participanţilor, voturi valabil exprimate la răspunsul ‘NU’ – 249.412, adică 6,47%, iar voturi nule – 76.111, respectiv 1,97%.

sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top