Esti aici
Acasa > Curiozitati > Primul cutremur în Marea Britanie: Peste 600.000 de persoane afectate

Primul cutremur în Marea Britanie: Peste 600.000 de persoane afectate

Cutremur în sudul Angliei. Seismul a fost resimțit în Bedfordshire, Buckinghamshire și Hertfordshire  Un localnic a spus că „a simțit întreaga casă tremurând” când a avut loc cutremurul. Aproximativ 610.000 de persoane locuiesc în zona afectată.

Un cutremur de 3,9 grade pe scara Richter a zguduit sudul Angliei. Localnicii din Bedfordshire, Buckinghamshire și Hertfordshire au raportat că au simțit cutremurul. Aproximativ 610.000 de persoane locuiesc în zona afectată, conform Centrului Seismologic European-Mediteranean.  

Studiul geologic britanic a raportat că cutremurul a fost localizat în orașul Leighton Buzzard, Bedfordshire, în jurul orei 8.45 și a avut o adâncime de 10 km. BGS a scris pe contul său de Twitter: „Primim rapoarte despre un cutremur în zona Bedfordshire. În prezent, investigăm acest eveniment și vom publica din nou în curând, o actualizare’, informează Daily Mail.  ADVERTISING

2. -imagine fara descriere- (cutremur_uk.PNG)

Mai multe persoane au luat cu asalt site-ul EMSC și au declarat că au simțit cutremurul.

„întreaga casă s-a cutremurat 3-4 secunde“

„Mi s-a părut oribil. Toată casa tremura de parcă ceva uriaș și foarte greu ar fi lovit acoperișul sau casa vecinilor mei . Nu am bănuit niciodată că vom avea aici“.

„toți pereții au început să tremure“

„casa s-a cutremurat ca și cum ar fi intrat o mașină în ea“

„Stând afară lângă șopron,  a începu să se cutremure și gemurile vigrau. Ca o pungă mare de nisip care cade pe acoperiș. Urmat imediat de o a doua undă de șoc“, sunt doar câteva dintre măturiil celor care au simțit seismul.

One thought on “Primul cutremur în Marea Britanie: Peste 600.000 de persoane afectate

Lasă un răspuns

Top