Esti aici
Acasa > Curiozitati > Previziunile astrologice pentru joi, 16 august 2018

Previziunile astrologice pentru joi, 16 august 2018

Leii sunt puşi pe fapte mari astăzi, unele cam ne-realiste. Important este că vor reuşi să-i convingă pe cei din jur să contribuie la proiecele personale. Cu zâmbetul pe buze se vor trezi în această dimineaţă Fecioarele care vor să se implice în foarte multe proiecte şi afaceri, însă până spre seară e posibil să întâmpine şi câteva situaţii mai dificile.

Astăzi zodiile sunt sfătuite să nu despice firul în patru și să încerce să fie mai degrabă rezonabile în așteptările lor.

Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 16 august 2018

Luna intră în Scorpion, ceea ce înseamnă că emoțiile semnelor vor fi mai intense și că acestea pot cădea în capcana unor pasiuni imposibile. Lucrurile vor deveni și mai complicate din cauza opoziției dintre Uranus și Lună, care provoacă zodiile să vadă numai oportunități chiar și acolo unde acestea nu există, aruncându-se cu capul înainte.

Se deschid noi posibilitati de castig de la si prin altii, lucru marcat astazi de construirea unui aspect astral de anvergură. Pe langa preocuparile vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene si a facturilor, apar si intentii serioase privitoare la investitiile pe termen lung. Deocamdata gandeste-te pe indelete, dar sfatuieste-te si cu altii experimentati in finante.

Lasă un răspuns

Top