Esti aici
Acasa > Curiozitati > Porci bolnavi de pesta porcina aruncati intr-o groapa comuna din Ialomita, stropiti cu var si acoperiti cu pamant

Porci bolnavi de pesta porcina aruncati intr-o groapa comuna din Ialomita, stropiti cu var si acoperiti cu pamant

Porci bolnavi de pestă porcină aruncaţi într-o groapă comună din Ialomiţa © Facebook

Porcii bolnavi de pestă porcină din gospodăriile oamenilor din comuna Vlădeni, judeţul Ialomiţa, au fost sacrificaţi şi apoi aruncaţi într-o groapă comună.

Autorităţile i-au stropit cu var şi apoi i-au acoperit cu pământ, într-o jalnică încercare de a scăpa de pesta porcină africană.

Citeste si: Horoscop 8 August 2018. Plăceri Seducătoare, Bani Și Un Coleg Trădător

Oamenii i-au urmărit pe cei trimişi de Guvern să le sacrifice porcii într-un amplu proces de ‘eradicare a pestei porcine’ şi au observat cum aceştia aruncau porcii într-o groapă comună, săpată la marginea satului.

Inspectorii veniţi să eutanasieze porcii dintr-o comună din Brăila au fost goniţi de localnici

Porci cu pesta porcina aruncati intr-o groapa comuna din Ialomita

Drept urmare, pe lângă pesta porcină cu care erau infectaţi porcii, oamenii care locuiesc în apropiere se pot îmbolnăvi din cauza unui focar de infecţie care ar putea izbucni în groapa comună.

În imagini se poate observa cum porcii sunt aruncaţi în groapă, stropiţi cu var şi apoi acoperiţi cu un strat de aproximativ un metru de pământ.

Din nefericire, acesta este procedura prin care autorităţile încearcă să scape de pesta porcină care a afectat puternic economica din România, dar şi pe oamenii din mediul rural care creşteau porcii pentru a-şi putea hrăni familiile.

Lasă un răspuns

Top