Esti aici
Acasa > Curiozitati > Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui a fost arestat pentru omor

Poliţistul care l-a împuşcat în cap pe nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui a fost arestat pentru omor

Politistul care l-a impuscat in cap pe nepotul fostului sef al Politiei Rutiere Vaslui a fost retinut © mirel

Politistul Mihai Vizitiu, care in urma cu doar cateva luni l-a impuscat in cap pe nepotul fostului sef al Politiei Rutiere din Vaslui, a fost arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii il acuza de omor, desi omul legii sustine ca arma s-a descarcat accidental.

Astazi, Mihai Vizitiu a fost dus in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore.

Vezi si: Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburatoare, multi bani si o problema urgenta

Retinerea lui Vizitiu s-a facut dupa ce specialistii au finalizat expertizele.

Concluziile au aratat ca, in acest caz, este vorba de omor si nu de ucidere din culpa.

“Am avut incredere in ancheta preluata de catre Parchetul General. Adevarul juridic a coincis cu adevarul faptic si, independent de calitatea unei persoane sau de functie, in acest caz vorbim de dreptul la viata si acesta primeaza”, a spus Oana Iovu, avocatul familiei victimei.

Initial, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui stabilise ca Mihai Vizitiu se face vinovat de ucidere din culpa. Ceea ce l-a scapat pe Vizitiu de arest preventiv.

Vizitiu spune ca arma s-a descarcat accidental
Reamintim ca joi, 15 martie, politistul Mihai Vizitiu , agent la Rutiera, l-a impuscat mortal in cap pe un tanar de 27 de ani care a incercat sa fuga in timpul unui control in trafic.

Andrei Munteanu a fost impuscat in cap in timp ce era urmarit de politistul Mihai Vizitiu

Vizitiu le-a declarat procurorilor ca arma s-a descarcat in mod accidental, in timp ce incerca sa-l imobilizeze pe sofer. Acesta din urma avea in antecedente mai mai multe infractiuni rutiere.

In luna ianuarie, acesta a fost condamnat la 2 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe biologice, respectiv conducere cu permisul suspendat.

Inca de atunci, avocata victimei a spus sub semnul intrebarii ipoteza potrivit careia arma s-a descarcat accidental in capul tanarului.

Adrian Munteanu era casatorit si avea o fetita de 3 ani. Tanarul era nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu, care este judecata intr-un dosar de coruptie, unde politistul Mihai Vizitiu a avut calitate de denuntator si investigator cu identitate reala.

Lasă un răspuns

Top