Esti aici
Acasa > Curiozitati > Parchetul militar anchetează Jandarmeria. A deschis dosar penal cu privire la intervenția în forță

Parchetul militar anchetează Jandarmeria. A deschis dosar penal cu privire la intervenția în forță

Parchetul militar anchetează Jandarmeria. A deschis dosar penal cu privire la intervenția în forță

Praf in ochi, no sa plateasca nimeni se arunca de la unu la altu sint in stare de orice sa tina de ciolan, jandarmi sabt pusi sa ii apere au depus un juramant. Nu vor face nimic protestatari cu flori… FOLOSITIVA CREIERUL pentru o schimbare.

Nu uita să DISTRIBUI articolul dacă ți-a plăcut! Îți mulțumim!

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunță că procurorii militari s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal cu privire la intervenția în forță a jandarmilor în timpul protestului de vineri seară din București.

„Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu, fiind înregistrat dosar penal cu privire la modul de intervenție al jandarmilor și incidentele petrecute la manifestația din Piața Victoriei din București în cursul zilei de 10 august 2018, precum și în cursul nopții de 10 spre 11 august 2018”, se arată în comunicat.

De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București urmează să fie colectate inclusiv sesizările depuse la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic. Pe măsura derulării cercetărilor, Biroul de informare şi relaţii public

Lasă un răspuns

Top