Esti aici
Acasa > Curiozitati > OFICIAL ! Noul sef al Jandarmeriei Romane ,este un militar nascut in Teleorman, colonelul Ionut Catalin Sindile

OFICIAL ! Noul sef al Jandarmeriei Romane ,este un militar nascut in Teleorman, colonelul Ionut Catalin Sindile

MAI confirma, intr-un comunicat oficial, ca noul sef al Jandarmeriei Romane este un militar nascut in Teleorman, colonelul Ionut Catalin Sindile.

„Incepand cu data de 15 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de Inspector General al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Aceasta decizie a fost luata avand in vedere importanta sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, precum si necesitatea asigurarii, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionut Catalin Sindile are 40 de ani si este nascut in judetul Teleorman. A absolvit Academia de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’, la arma jandarmi, in anul 2000 si are o experienta de 18 ani in Jandarmeria Romana. Ionut-Catalin Sindile are o relevanta activitate profesionala in cadrul Jandarmeriei Romane, inclusiv mai multe misiuni internationale sub egida Uniunii Europene”, se arata in comunicatul MAI.

Lasă un răspuns

Top