Esti aici
Acasa > Curiozitati > O poliţistă din Gorj și-a împușcat mama și băieţelul de 6 luni și apoi s-a sinucis. Femeia ar fi folosit arma soţului, care este tot poliţist

O poliţistă din Gorj și-a împușcat mama și băieţelul de 6 luni și apoi s-a sinucis. Femeia ar fi folosit arma soţului, care este tot poliţist

O politista din Gorj si-a impuscat mama si copilul, apoi s-a sinucis © captura video Poliţista din Gorj care și-a ucis mama și bebelușul de 6 luni a fost găsită împușcată în cap chiar de soţul ei, care plecase la cumpărături

Poliția Română a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că polițista din Gorj s-a împușcat în cap cu arma soțului, după ce și-a ucis mama cu un glonț în zona toracelui și și-a rănit copilul, care a decedat ulterior la spital.

Potrivit sursei citate, cel care a descoperit grozăvia a fost chiar soțul femeii, angajat al Poliției Mătăsari, Gorj.

Sosiți la fața locului, polițiștii au descoperit că bebelușul de 6 luni al femeii avea răni grave în zona capului, fără a se preciza, în comunicat, dacă acestea erau provocate prin împușcare.

„Având în vedere interesul mass-media în ceea ce privește evenimentul din Gorj, Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet. Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, se arată în comunicatul Poliției.

O polițistă din localitatea Băleşti, de lângă Târgu Jiu, și-a împușcat mama și copilul și apoi s-a sinucis.

(Actualizare): Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul fusese împușcat de două ori în cap.

Citeste si: Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos

(Actualizare): Poliția Română a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că polițista din Gorj s-a împușcat în cap cu arma soțului, după ce și-a ucis mama cu un glonț în zona toracelui și și-a rănit copilul, care a decedat ulterior la spital.

Potrivit sursei citate, cel care a descoperit grozăvia a fost chiar soțul femeii, angajat al Poliției Mătăsari, Gorj.

Sosiți la fața locului, polițiștii au descoperit că bebelușul de 6 luni al femeii avea răni grave în zona capului, fără a se preciza, în comunicat, dacă acestea erau provocate prin împușcare.

(Actualizare): Bebelușul de 6 luni a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat timp de mai multe ore să-l resusciteze la spitalul unde a fost transportat după ce a fost găsit în stare gravă la locuința din comuna Băleşti.

(Actualizare): Femeia care și-a împușcat mama și copilul și apoi s-a sinucis era căsătorită cu un polițist din cadrul Poliției Mătăsari.

O politista din Gorj si-a impuscat mama si copilul

Se pare că femeia ar fi folosit pistolul din dotarea soțului ei pentru a-și împușca mortal mama. Apoi, și-a împuşcat şi copilul de 6 luni, care a fost dus la spital, după care ea s-a sinucis.

Femeia era polițistă la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, aflându-se în concediu de creșterea copilului.

Potrivit primelor informații, femeia și-a împușcat mortal mama, și-a rănit fiul, care este acum transportat la spital, după care s-a sinucis.

– Știre în curs de actualizare –

Lasă un răspuns

Top