Esti aici
Acasa > Evenimente > O femeie din Vaslui a ars de vie după ce şi-a dat foc, sătulă de certurile din casă. Obişnuia să bea, iar soţul îi făcea reproşuri zilnici

O femeie din Vaslui a ars de vie după ce şi-a dat foc, sătulă de certurile din casă. Obişnuia să bea, iar soţul îi făcea reproşuri zilnici

O femeie din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri foarte grave, după ce şi-a dat foc, sătulă de scandalurile din familie

O femeie de 46 de ani din localitatea Berezeni, judeţul Vaslui a vrut să îşi pună capăt zilelor, dându-şi foc. Aceasta a ajuns la spital, cu răni foarte grave pe o suprafaţă considerabilă din corp.

Femeia, într-o încercare disperată de a se sinucide, şi-a turnat pe corp o substanţă inflamabilă, după care şi-a dat foc. Apropiaţii familiei povestesc că femeia obişnuia să bea, lucru ce ducea de multe ori la certuri cu soţul.

Citesti si: Horoscop 1 august 2018. Dragoste infinită, capcană, şi un mare secret

Reproşurile fiind din ce în ce mai dese, cel mai probabil aceasta nu a mai făcut faţă tensiunii din familie şi a recurs la gestul extrem.

Imediat după ce femeia şi-a dat foc, soţul acesteia a ieşit în stradă şi le-a spus tuturor ce făcuse. Victima a ajuns la spital cu răni pe o suprafaţă însemnată din corp.

Urmează ca o anchetă a poliţiştilor să stabilească cu exactitate circumstanţele în care victima a recurs la acest gest.

Lasă un răspuns

Top