Esti aici
Acasa > Curiozitati > Nu-i usor sa fii Ducesa. Ce reguli incredibile trebuie sa respecte Meghan Markle, dupa ce a devenit sotia Printului Harry

Nu-i usor sa fii Ducesa. Ce reguli incredibile trebuie sa respecte Meghan Markle, dupa ce a devenit sotia Printului Harry

Multe persoane au invidiat-o dupa ce a reusit sa-i fure inima Printului Harry, insa nu e deloc usor sa fii in pielea lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex este obligata de regulile Casei Regale sa indeplineasca anumite criterii.

Sotia Printului Harry se bucura de numeroase beneficii dupa nunta, insa este obligata sa respecte si anumite cerinte ale Casei Regale britanice. Astfel, Meghan Markle nu mai are voie sa aiba propriile retelele de socializare, ea chiar si-a inchis in urma cu cateva luni conturile de Facebook, Instagram si blogul. De asemenea, Meghan Markle nu are voie sa-si dea pe unghii cu oja inchisa la culoare, nu are voie sa faca selfie-uri si nici sa dea autografe.

In plus, alte reguli interne tin de aspecte legate de Regina. Astfel, Meghan Markle si ceilalti membri ai Familiei Regale nu au voie sa mearga la culcare inaintea Reginei, asta daca raman la Palatul Buckingham. La masa, nimeni nu are voie sa inceapa sa manance inaintea Reginei si nici sa termine de mancat dupa aceasta. De asemenea, Meghan Markle nu are voie sa poarte fuste scurte, nici sa stea picior peste picior si nici sa poarte platforme, pentru ca nu ii plac Reginei. Meghan Markle trebuie sa tina cont de ordinea intrarii intr-o incapere si trebuie sa faca o reverenta atunci cand intra intr-o incapere. De altfel, Meghan Markle nu are voie sa calatoreasca fara haine de doliu in bagaj. Chiar daca unele reguli par absurde, suntem siguri ca Meghan Markle trece cu vederea orice, totul din dragoste pentru sotul sau.

Lasă un răspuns

Top