Esti aici
Acasa > Curiozitati > Motivul pentru care Razvan Simion a renuntat la x Factor! Cum l-a ‘obligat’ Lidia Buble sa nu mai prezinte show-ul de la Antena 1:

Motivul pentru care Razvan Simion a renuntat la x Factor! Cum l-a ‘obligat’ Lidia Buble sa nu mai prezinte show-ul de la Antena 1:

Razvan Simion si Dani Otil au renuntat la X Factor dupa sapte sezoane. Cei doi prezentau emisiunea de 7 ani. Show-ul de la Antena 1 va reveni cu cel de-al optulea sezon, in aceasta toamna, cu un nou prezentator. Anuntul a fost facut chiar de reprezentantii postului Antena 1.

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm «X Factor». Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

Motivul pentru care Razvan Simion a renuntat la X Factor! Se pare ca prezentatorul tv vrea sa se ocupe mai mult de proiectele iubitei sale, Lidia Buble.

Potrivit Click!, Razvan Simion a renunt la proiectul de televiziune pentru a se concentra pe cariera solistei. Se pare ca acesta nu mai avea timp de toate proiectele in care era implicat, asa ca a preferat sa nu mai prezinte show-ul de la Antena 1.

”Proiectele pe care le are, de ceva timp, în managementul echipei Epiq Records, în special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Răzvan Simion să aibă timpul necesar pentru a face şi altele în paralel.

Aspectul cel mai important este că, de la începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble şi manager, în adevăratul sens al cuvântului, şi se concentrează şi se implică foarte mult în cariera artistei care îi este şi iubită, de altfel, dar şi în activităţile de studio, ale echipei lui de la casa de producţie Epiq”, au declarat surse din apropierea matinalului de la Antena 1.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Razvan Simion, unul dintre prezentatorii de la Neatza cu Razvan si Dani, si-a parasit sotia pentru nimeni alta decat Lidia Buble.

Razvan Simion si Lidia Buble s-au cunoscut pe 25 septembrie 2014, in emisiunea acestuia de la Antena. Fix in ziua respectiva, Razvan si fosta sotie implineau 14 ani de cand erau impreuna.

Potrivit surselor din apropierea celor doi, la vremea respectiva, Razvan a fost la ”Festivalul Castanelor”, unde Lidia Canta. Solista a fost cea care a incercat sa il seduca pe Simion!

Lasă un răspuns

Top