Esti aici
Acasa > Evenimente > „MOLGUTA” Declaraţia care ne aruncă AFARĂ din Europa:”Ca neamţ, trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de gazare”

„MOLGUTA” Declaraţia care ne aruncă AFARĂ din Europa:”Ca neamţ, trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de gazare”

„Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, este declaraţia năucitoare a Olguţei Vasilescu ca atac la preşedintele Iohannis după criticile acestuia la adresa modului în care Jandarmeria a protestul diasporei din 10 august.

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a criticat declaraţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmaţiile sale nu sunt demne de preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii şi să-i bată. Trecând peste faptul că toţi parlamentarii PNL au fost la miting şi sunt poze pe Facebook, să vii să spuo că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo, declaraţia nu e demnă de preşedinte, ci de Mălin Bot. Ştiţi foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduşi de la Craiova, că eu am pus în funcţie şeful Jandarmeriei. Domnul preşedinte a împărţit: că Jandarmeria e la PSD – că eu asta înţeleg – că serviciile secrete sunt la el şi ce mai avea. Sunt instituţii ale statului. Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguţa Vasilescu, la un post TV, potrivit Mediafax.(Detalii , mai jos .. )

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că „Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil. „MOLGUTA rupe lantzu”

Lasă un răspuns

Top