Esti aici
Acasa > Evenimente > Miron Cozma și-a anunțat planul secret la un șpriț: ”Anul viitor, eu voi fi președintele României!”

Miron Cozma și-a anunțat planul secret la un șpriț: ”Anul viitor, eu voi fi președintele României!”

“În ’77 l-am arestat pe Ceaușescu. Eu l-am schimbat pe criminalul Roman (n.r. Petre Roman). Eu am finalizat Piața Universității. L-ați crezut pe jegul ăla de comunist (n.r. Ion Iliescu)! De ce nu era Cozma în balcon lângă Iliescu? L-am arestat pe Iliescu la Cotroceni, iar Piața Universității l-a salvat. Iliescu este un jeg penal. Eu l-am făcut președinte pe Constantinescu (n.r Emil Constantinescu), care mi-a promis că-l va aresta pe Iliescu. Ce a făcut? M-a legat pe mine!”

În fața tovarășilor de pahar, Miron Cozma a dezvăluit că Ion Iliescu și Petre Roman au avut mult de suferit din cauza lui. Nici Nicolae Ceaușescu nu a fost ocolit de fostul lider lider al minerilor din Valea Jiului, “Luceafărul huilei” amintindu-și de de cele mai ample mișcări de protest ale ortacilor din perioada regimului cunoscutului dictator.

“În ’77 l-am arestat pe Ceaușescu. Eu l-am schimbat pe criminalul Roman (n.r. Petre Roman). Eu am finalizat Piața Universității. L-ați crezut pe jegul ăla de comunist (n.r. Ion Iliescu)! De ce nu era Cozma în balcon lângă Iliescu? L-am arestat pe Iliescu la Cotroceni, iar Piața Universității l-a salvat. Iliescu este un jeg penal. Eu l-am făcut președinte pe Constantinescu (n.r Emil Constantinescu), care mi-a promis că-l va aresta pe Iliescu. Ce a făcut? M-a legat pe mine!

Cu șapte mii de mineri, am bătut 20.000 de mii de milițieni. Cu pisicile i-am bătut! Eu am hoți din 106 țări. Nu români! La Palma de Mallorca au vrut să-l omoare spaniolii pe Radu Berceanu. Eu la anul ajung președinte. Am fost bun și prost, acum sunt rău și deștept”, a spus Miron Cozma în fața colegilor de șpriț.

MIRON COZMA SPUNE CLAR SI RĂSPICAT CUM AU STAT SI STAU LUCRURILE ÎN ROMÂNIA!

PUBLICATĂ DE Romani din Diaspora PE VINERI, 24 AUGUST 2018

Lasă un răspuns

Top