Esti aici
Acasa > Evenimente > Minora care şi-a înjunghiat bunica cu 20 de lovituri de cuţit a stat ascunsă o săptămână într-o casă părăsită din Oradea

Minora care şi-a înjunghiat bunica cu 20 de lovituri de cuţit a stat ascunsă o săptămână într-o casă părăsită din Oradea

Fata de 13 ani, din Oradea, care a fugit de acasă după ce şi-a înjunghiat bunica cu 20 de lovituri de cuţit, a fost găsită de poliţişti, aproape de miezul nopţii, pe o stradă din Oradea.

Minora a stat ascunsă, peste o săptămână, într-o casă părăsită din Oradea.

Potrivit mamei sale, fata a avut doar 20 de lei la ea, iar când a fost găsită arăta foarte slăbită şi obosită.

Mama fetei spune că fiica ei a fugit de teamă.

Minora este acum internată într-un centru al D.G.A.S.P.C. Bihor, unde se simte foarte bine şi nu ar mai vrea să mai plece acasă, spune mama sa.

Tot potrivit mamei sale, bunica fetei nu vrea să-şi mai vadă nepoata.

Minora de 13 ani, din Oradea, dată în urmărire naţională după ce şi-a înjunghiat bunica, a fost găsită.

Copila a lovit-o cu un cuţit de 20 de ori pe bunica sa, după ce bătrâna i-ar fi interzis un lucru banal, apoi a fugit de acasă.

Poliţia a dat-o în urmărire naţională pe data de 8 august, iar astăzi poliţiştii au informat că au găsit-o pe minoră, tot în Oradea. Fata a fost prinsă în jurul orei 12 noaptea, pe o stradă din Oradea.

„Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august a.c.. a fost găsită joi, 16 august a.c., în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând D.G.A.S.P.C. Bihor”, informează poliţiştii.

Lasă un răspuns

Top