Esti aici
Acasa > Curiozitati > Mărturia mamei „asistenta” din Craiova care şi-a ucis băieţelul, crezând că e Diavolul

Mărturia mamei „asistenta” din Craiova care şi-a ucis băieţelul, crezând că e Diavolul

O asistentă socială din Craiova este acuzată că şi-a ucis copilul de trei ani. Tânăra mama i-a îngrozit pe anchetatori când le-a spus că a văzut în el Diavolul.

În ultimul an, după ultima naştere, apropiaţii au văzut o schimbare radicală la ea.

A fost diagnosticată cu o tulburare psihică, dar ar fi întrerupt tratamentul. Procurorii aşteaptă acum să afle dacă avea discenământ.

Mărturia mamei din Craiova care şi-a ucis băieţelul, crezând că e Diavolul

EA ESTE FEMEIA ACUZATĂ CĂ ȘI-A STRANGULAT COPILUL, SUSȚINÂND CĂ ESTE DIAVOLUL! ”PE PAVEL L-A LUAT DUMNEZEU PENTRU CĂ ERA PLIN DE VIAȚĂ”

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost reţinută de procurorii doljeni după ce şi-a ucis copilul în vârstă de trei ani, strângându-l de gât în timp ce acesta dormea. Ea le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest deoarece a crezut că fiul ei este Diavolul.

Crima înfiorătoare a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Unirea. Femeia în vârstă de 33 de ani a mers cu soțul și cei trei copii în vizită la părinți, la țară. Spre seară a mers la culcare cu băiețelul de trei ani și jumătate, în timp ce soțul său s-a culcat într-o altă cameră cu băiatul de șase ani și fetița de un an. În aceeași casă se mai aflau părinții și fratele ei. Femeia a povestit anchetatorilor că s-a trezit în cursul nopţii şi a crezut că fiul ei, de trei ani, care dormea lângă ea, este Diavolul.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top