Esti aici
Acasa > Curiozitati > Marea Britanie. Ambasada României, ANUNŢ pentru cetăţenii care vor statut de rezident: „ATENŢIE!”

Marea Britanie. Ambasada României, ANUNŢ pentru cetăţenii care vor statut de rezident: „ATENŢIE!”

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a venit cu un anunţ pentru cetăţenii care încă vor să aplice pentru statutul PRESETTLED sau SETTLED.

„609.060 de cetățeni români care doresc să locuiască în continuare și în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord post-Brexit au aplicat până la acest moment pentru noul statut de rezident EU Settlement Scheme (EUSS).

Dacă vă aflați în Regatul Unit înainte de 31 decembrie 2020 şi intenționați să vă stabiliți permanent, să munciți, să studiați şi să beneficiați de aceleași drepturi ca până acum, dar nu v-aţi înregistrat încă pentru statutul #PRESETTLED sau #SETTLED, vă recomandăm să citiţi #Ghidul publicat de Guvernul britanic, disponibil la acest LINK și să aplicați înainte de Data Limită 30 iunie 2021!

Atenţie! Inclusiv cetăţenii români care deţin un card de rezidenţă permanentă sau card de înregistrare (blue, yellow, purple card) trebuie să aplice pentru noul statut de rezident!”, se arată pe pagina Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord .

Lasă un răspuns

Top