Esti aici
Acasa > Curiozitati > La Londra, Interlopul Ghenosu, umilit în pușcărie! Ce i-au făcut mai mulți mafioţi sârbi!

La Londra, Interlopul Ghenosu, umilit în pușcărie! Ce i-au făcut mai mulți mafioţi sârbi!

Ghenosu, considerat unul dintre cei mai periculoși lideri ai lumii interlope din România, a primit o bătaie soră cu moartea de la mai mulți pușcăriași, care n-au ținut cont de renumele de mafiot al acestuia.

Prins la jumătatea lunii august, la Londra, după ce, cu câteva luni înainte, fusese scăpat în mod rușinos, printre degete, de procurorii DIICOT, Florin Ghinea, alias Ghenosu, a avut probleme grave. Încarcerat într-un penitenciar londonez până la judecarea extrădării în România, Ghenosu ar fi avut un conflict violent cu mai mulți deținuți străini. Potrivit unor surse judiciare, interlopul român ar fi dat nas în nas cu mai mulți pușcăriași sârbi pe care oamenii lui Ghenosu i-ar fi înșelat cu niște alcool.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Evenimentul zilei care citeaza spynews.ro, că Ghenosu i-ar fi cunoscut pe sârbi într-un cartier rău famat de la periferia capitalei Marii Britanii. Aceștia ar fi făcut parte dintr-o bandă de hoți care ar fi vândut, către gruparea condusă de Ghenosu, alcool furat în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Românii nu ar fi achitat, însă, băutura, lăsându-i pe sârbi cu buza umflată. Soarta l-a adus, însă, pe interlopul prahovean chiar în penitenciarul în care erau încarcerați și păgubiții, arestați între timp, de autoritățile britanice. Ca urmare, aceștia l-ar fi bătut crunt pe Ghenosu, care era singur, departe de cruzii săi locotenenți.

Cum a fost prins INTERLOPUL Ghenosu în Anglia. Când va fi EXTRĂDAT

Interlopul român Ghenosu a încercat să păcălească autoritățile din Anglia și s-a legitimate cu acte falsificate, atunci când a fost prins de polițiștii din Londra. Florin Nicolae Ghinea a fost prezentat în fața instanței care a stabilit audierea finală pentru extrădare pe 26 septembrie.

Interlopul Florin Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu”, aflat pe lista celor mai urmăriți infractori din Romania, a fost prezentat, miercuri, în fața judecătorilor britanici de la Westminster Magistrates Court. Magistrații englezi au stabilit audierea preliminară pentru 19 Septembrie și audierea finală pe dată de 26 septembrie 2018. Până atunci, autoritățile române trebuie să trimită dovadă mandatului european de arestare și să aducă asigurări că nu i se vor încalcă drepturile omului.

Fiecare al patrulea diplomat rus din Elveția este spion, conform presei elvețiene
DECLARAȚIA virală a unui MEDIC ROMÂN: „Am salariu de 800 de lei la spital. Nu poţi trăi decent”
Ghenosu a fost arestat, luni, de către poliția britanică, în timp ce se afla într-o sală de sport din Hertfordshire, la periferia Londrei.

Surse judiciare au dezvăluit că atunci când fost prins, Nicolae Ghinea a prezentat acte de identitate false.

Considerat unul dintre cei mai periculoși lideri ai lumii interlope din România, Ghenosu, a primit o bătaie cruntă de la mai mulți colegi de celulă.

Reținut în august la Londra, după ce, cu câteva luni înainte, procurorii DIICOT l-au scăpat de sub supraveghere, Florin Ghinea, alias Ghenosu, a avut probleme grave în penitenciarul britanic.

Aflat în detenție într-o închisoare din Londra, până la judecarea extrădării în România, Ghenosu ar fi avut un conflict violent cu mai mulți deținuți sârbi. Potrivit unor surse judiciare, interlopul român ar fi fost încarcerat cu mai mulți interlopi sârbi pe care oamenii lui Ghenosu i-ar fi înșelat cu niște alcool, scrie spynews.ro

Lasă un răspuns

Top