Esti aici
Acasa > Curiozitati > Jurnalistul Rareș Bogdan revoltat de polițiștii locali care au reținut doi copii prinși când pescuiau ilegal în lacul parcului Al. I. Cuza: „Au pescuit 4 pești, mai nenorociților!!! De foame, măi!”

Jurnalistul Rareș Bogdan revoltat de polițiștii locali care au reținut doi copii prinși când pescuiau ilegal în lacul parcului Al. I. Cuza: „Au pescuit 4 pești, mai nenorociților!!! De foame, măi!”

Doi copii pe care foamea i-a impins sa pescuiasca in lacul din parcul Al.I. Cuza(fost IOR) au fost retinuti de politia locala. Unul dintre ei a fost lovit cu brutalitate in ficat. Rares Bogdan s-a revoltat si a facut praf politia locala dupa violentele asupra acestor minori, intr-o postare pe Facebook:

„Se intampla in Romania lor. Bucuresti, Sector 3, Parcul IOR. Cand uniformele se transforma in salopeta de partid…… Au pescuit 4 pesti, mai nenorocitilor!!! De foame, mai! Pentru ca ii duceau acasa sa isi amageasca foamea! Copii din Delta ajunsi la Bucuresti. I-au legat cu catuse de cosul de gunoi! Au tabarat pe ei de parca era un clan interlop, unul din ala pe care nu ii atinge nimeni, din frica sau din interes. Ma doare stomacul de nervi………!!!! Imi pare rau ca nu am vazut asta mai devreme! NU se poate asa ceva, in curand vom avea un pulan si o tonfa pentru fiecare cetatean din tara asta! Uniforme peste tot, sa ne ajunga la tot poporul! Romania, stat militienesc. Sector 3, militia lui Robert Negoita, primarul penal pe care Statul lor l-a iertat de plata a 26 de milioane de euro datorii!”

Mai jos publicam raspunsul dat de Primaria Sectorului 3 la solicitarea realitatea.net:
„In legatura cu evenimentul petrecut ieri, 11 septembrie 2018, in Parcul Al.I. Cuza, pentru o corecta informare a opiniei publice Biroul de Presa al Primariei Sectorului 3 este abilitat sa faca urmatoarele precizari:

Conducerea Directiei Generale de Politie Locala a Sectorului 3 dezaproba ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lamurirea tuturor aspectelor care tin de producerea evenimentului va informam ca a fost sesizata Comisia de Disciplina, care va verifica si va lua masurile care se impun cu privire la faptele semnalate, in conformitate cu prevederile legale. Mai multe informatii legate de acest caz vor fi facute publice dupa finalizarea cercetarii disciplinare”.

Filmarea evenimentului o poti urmari si pe pagina de Facebook a lui Radu Ciorniciuc, autorul filmuletului.

sursa: Facebook Rares Bogdan

Lasă un răspuns

Top