Esti aici
Acasa > Evenimente > Iubita lui Liviu Dragnea s-a inspirat dintr-o rochie de 1350 de lire a lui Meghan Markle, pentru nunta fiului liderului PSD

Iubita lui Liviu Dragnea s-a inspirat dintr-o rochie de 1350 de lire a lui Meghan Markle, pentru nunta fiului liderului PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a purtat o rochie similară cu a lui Meghan Markle, la nunta fiului liderului PSD © Instagram/Hepta

Iubita lui Liviu Dragnea a purtat la nunta fiului liderului PSD o rochie similară celei purtate de Meghan Markle în ajunul nunții cu Prințul Harry al Marii Britanii. Rochia originală costă 1350 de lire, potrivit presei britanice.

Rochia bleumarin cu care Irina Tănase apare alături de Liviu Dragnea, la nunta fiului liderului PSD e inspirată după cea purtată de Meghan Markle, în ajunul nunții sale.

Vezi si: Horoscop 27 august 2018. Frumuseţe răvășitoare, bani și o decizie crucială

Rochia originală, cea purtată de Meghan Markle, este o creație a designerului Roland Mouret și, potrivit Dailymail, costă 1350 de lire sterline. Rochia face parte din colecția Resort 2018, a designerului francez. Designerul și-a numit creația Barwik dress.

Meghan Markle a fost văzută în această rochie pe 18 mai, fix cu o zi înaintea nunții cu Prințul Harry. Viitoarea mireasă era atunci în compania mamei sale.

Rochia purtată de Irina Tănase la nunta fiului lui Liviu Dragnea seamănă izbitor cu cea a lui Meghan Markle. Iubita liderului PSD apare într-o serie de fotografii alături de șeful social democraților, care a purtat un sacou vișiniu, asortat cu o cravată de aceeași culoare.

Lasă un răspuns

Top