Esti aici
Acasa > Curiozitati > Italia. Un muncitor român se zbate între viață și moarte, după ce a căzut prin acoperișul unei clădiri

Italia. Un muncitor român se zbate între viață și moarte, după ce a căzut prin acoperișul unei clădiri

Un român în vârstă de 41 de ani se zbate între viață și moarte într-un spital din Ladispoli, după ce s-a accidentat grav la locul de muncă.

Incidentul s-a petrecut luni, 25 mai, pe strada via Berlinguer din localitatea Ladispoli (provincia Roma). Muncitorul a căzut prin acoperișul unei clădiri, de la o înălțime de circa șase metri, relatează publicația L’Ortica

La adresa menționată se află un atelier de tâmplărie, administrat chiar de bărbat, victima accidentului.

Potrivit primelor informații din anchetă, românul s-a urcat pe acoperișul clădirii pentru a repara un cablu electric. La un moment, acoperișul a cedat, iar muncitorul a căzut de la aproximativ șase metri înălțime în interiorul unui service auto aflat lângă atelierul de tâmplărie, în aceeași clădire.

Soția românului a alertat imediat autoritățile, la fața locului sosind două echipaje ale carabinierilor, precum și un elicopter care l-a transportat pe bărbat la spital. 

Inspectorii de la Agenția Sanitară Locală Roma 4, care au efectuat alături de carabinieri verificările de rigoare la locul accidentului, încă nu au clasificat incidentul ca fiind un accident de muncă, mai precizează sursa citată.

Din păcate, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

muncitor roman cazut prin acoperis

STIRI ASCUNSE

Lasă un răspuns

Top