Esti aici
Acasa > Curiozitati > Italia. MOARTE TRAGICĂ pentru un român, sub ochii familiei: Înecat în râu, salvându-și cel mai bun prieten

Italia. MOARTE TRAGICĂ pentru un român, sub ochii familiei: Înecat în râu, salvându-și cel mai bun prieten

Un român, în vârstă de 42 de ani și-a pierdut viața la Piacenza, Italia, după ce a fost înghițit de apele râului Po. Tânărul s-a aruncat în apă pentru a-și salva câinele. Prietenii și soția care î însoțea au văzut cum a sfârșit înghițit de ape. 

Românul de 42 de ani a fost scos din râul Po de niște prieteni și familie care, după ce au ajuns la el cu ajutorul bărcii unui pescar din zonă, l-au adus înapoi la țărm. Personalul medical chemat în ajutor i-a efectuat masaj cardiac, dar transportat la spitalul Guglielmo da Saliceto, bărbatul de 42 de ani a murit la scurt timp după sosirea la camera de urgență.

Animalul pe care l-a salvat cu prețul vieții, a supraviețuit. 

Conform unei reconstrucții inițiale, bărbatul de 42 de ani se afla pe malul Po, împreună cu soția și câinele și s-a scufundat duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, tocmai pentru a încerca să salveze animalul, care a fost târât de curentul râului și care ajunsese într-o zonă periculoasă, sub un pod feroviar, potrivit Tuscia Web.

Lasă un răspuns

Top