Esti aici
Acasa > Curiozitati > Italia. Doi români, găsiți morți într-o casă din Brindisi. Polițiștii au primele suspiciuni

Italia. Doi români, găsiți morți într-o casă din Brindisi. Polițiștii au primele suspiciuni

Un bărbat și o femeie, ambii de naționalitate română, au fost găsiți morți într-o casă din Ceglie Messapica (provincia Brindisi). Polițiștii au primele suspiciuni, după ce lângă trupul bărbatului a fost găsit un cuțit. 

Cadavrele a două persoane, un bărbat și o femeie, ambii români, au fost găsite, sâmbătă dimineață, într-o casă din localitatea Ceglie Messapica. Momentan, detaliile cazului nu sunt foarte clare și nu există o ipoteză oficială, însă carabinierii sosiți la fața locului au găsit un cuțit lângă cadavrul bărbatului.

Astfel, există suspiciunea că ar putea fi vorba de un caz de omucidere-sinucidere sau de o dublă omucidere, relatează publicația lagazzettadelmezzogiorno.it.

Autoritățile au demarat o amplă anchetă, iar procurorul i-a cerut medicului legistului să meargă la fața locului pentru o inspecție amănunțită.

Cei doi nu erau rude. Soțul femeii a venit la fața locului după incident

Vecinii au fost cei care au sunat la poliție, după ce au auzit țipetele unei femei venind dintr-o casa din centrul istoric al localității Ceglie Messapica, aceeași casă unde au fost găsite cadavrele. Trupul bărbatului a fost găsit într-una din camere, iar femeia a fost găsită pe scări.

Potrivit ancehtatorilor, cele două victime nu au legături de rudenie. Soțul femeii, tot român, a venit rapid în fața casei din Ceglie Messapica, el fiind plecat în provincia Bari, unde lucrează ca muncitor în agricultură.

Carabinierii încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Lasă un răspuns

Top