Esti aici
Acasa > Curiozitati > Incidente cu protestatari, interventia Jandarmilor la ieșirea lui Liviu Dragnea de la Parchetul General

Incidente cu protestatari, interventia Jandarmilor la ieșirea lui Liviu Dragnea de la Parchetul General

„Cat de javra poti sa fii sa gazezi niste copii?” si „Dragnea infractorul a gazat poporul” au scandat acestia, alaturi de celebra lozinca ”M.IE PSD” Penalule. ”La puscarie, hotule!”, i-au mai strigat acestia, care au fluturat si o pereche de catuse.

Liviu Dragnea, a fost chemat si audiat la Parchetul General, în dosarul protestelor din 10 august. ”Am fost citat în calitate de martor”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat, vineri, la Parchetul General, în dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

UPDATE 19:20 La ieșirea de la audieri, liderul PSD a precizat că a fost citat în calitate de martor.

”Am fost citat ca martor în legătură cu afrimațiile de lovitură de stat, dacă am elemente în sprijinul afirmațiilor mele și le-am prezentat procurorilor. Tot ce am avut de spus am spus, nu am depus niciun document”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea din sediul Parchetului General.

Întrebat de jurnaliști dacă îi este frică că va fi pus sub acuzare în acest dosar, Liviu Dragnea a răspuns scurt: ”nici vorbă”.

La ieșirea din sediul Parchetului General, liderul PSD a fost așteptat de un grup de protestatari, care l-au huiduit. Întrebat ce le transmite celor prezenți pentru a protesta, liderul PSD a spus ”nimic”.

sursa ProTV.ro

Lasă un răspuns

Top