Esti aici
Acasa > Curiozitati > In Italia. Un român a plătit 250 de euro pe un buletin FALS. Nu i-a păcălit pe carabinieri

In Italia. Un român a plătit 250 de euro pe un buletin FALS. Nu i-a păcălit pe carabinieri

Polițiștii din Verona au reținut un român în vârstă de 52 de ani, după ce bărbatul a încercat să se legitimeze cu un buletin de identitate fals. 

În ultima lună, Poliția de Stat a intensificat verificările efectuate în piețele centrale din Verona. Zilele trecute, un bărbat de 52 de ani din România a fost găsit în posesia unor documente false, acesta fiind arestat. În momentul în care a fost legitimat, românul stătea împreună cu un grup de conaționali pe băncile din piața Pradaval. La cererea polițiștilor, românul a furnizat o carte de identitate emisă de statul român.

Buletinul fals, cumpărat cu 250 de euro

Cu toate acestea, agenții au intrat la bănuieli atunci când au comparat datele din document cu informațiile din bazele de date. După o verificare mai aprofundată, documentul s-a dovedit că nu corespunde modelelor tip. Confirmarea definitivă a venit datorită activării canalelor internaționale de cooperare polițienească: autoritățile române, de fapt, au confirmat că bărbatul de 52 de ani nu era în posesia unui card de identitate românesc valabil.

Luat la întrebări, românul a recunoscut că a cumpărat documentul fals din Trieste în urmă cu patru luni, pentru suma de 250 de euro. El a fost arestat și riscă un an de închisoare, scrie publicația TGverona.it.

buletin fals roman italia 250 de euro

STIRI ASCUNSE

Lasă un răspuns

Top