Esti aici
Acasa > Curiozitati > Iată o pildă care îți va arăta cât de amăgitoare sunt stereotipurile. Pentru e merge în vacanță, o blondă a intrat într-o bancă din New York ca să ia un credit de 5000 de dolari. Bancherul o întreabă:

Iată o pildă care îți va arăta cât de amăgitoare sunt stereotipurile. Pentru e merge în vacanță, o blondă a intrat într-o bancă din New York ca să ia un credit de 5000 de dolari. Bancherul o întreabă:

Pentru e merge în vacanță, o blondă a intrat într-o bancă din New York ca să ia un credit de 5000 de dolari. Bancherul o întreabă:

-Bine domnișoară, ce ați dori să gajați?

-Rolls Royce-ul meu.

La care bancherul uimit o întreabă:

-Rolls Royce-ul care costă 250 000 de dolari? Sunteți sigură?

Femeia a dat afirmativ din cap, le-a oferit angajaților băncii cheile, iar aceștia nu încetau să râdă de ea. Ei i-au verificat toate actele și i-au parcat mașina în garaj pentru 2 săptămâni. Când femeia s-a întors din vacanță, i-a întors băncii cele 5000 de dolari cu 15,41 de dolari – dobândă.

În acest moment bancherul a decis totuși s-o întrebe:

-Domnișoară, suntem nespus de bucuroși că ați devenit clienta noastră și apreciem asta. Dar aș vrea să știu…Am aflat că sunteți miliardară. De ce ați avut nevoie de acel credit de 5000 de dolari?

-Păi unde credeți că mi-aș putea lăsa mașina în New York, pentru 2 săptămâni cu doar 15,41 de dolari și plus la toate să fiu sigură că nu se va întâmpla nimic cu ea până mă întorc?

Lasă un răspuns

Top