Esti aici
Acasa > Externe > Horoscopul zilei de 9 august. Munca pe paine, mai putina distractie si ceva suparari cu partenerul de viata

Horoscopul zilei de 9 august. Munca pe paine, mai putina distractie si ceva suparari cu partenerul de viata

Horoscop 9 august 2018. Chiar dacă putem spune că e deja început de weekend pentru unii, sunt şi câţiva nativi ai zodiacului care se dedică în totalitate muncii lor astăzi. Iar astrele le ţin pumnii şi fac din această zi una favorabilă proiectelor şi noilor colaborări.

Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Citeste si: Horoscop 9 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat şi o inimă frântă

Horoscop 9 August 2018 Leu
Leii vor avea de trecut peste câteva moment dificile astăzi la locul de muncă. Colegii lor de serviciu sunt însă pregătiţi să sară în ajutor.

Horoscop 9 August 2018 Fecioară
Fecioarele sunt foarte nehotărâte şi asta îi afectează şi pe colegii de serviciu. Dacă nu pot lua o decizie nu trebuie să se sfiască să ceară o a doua părere.

Horoscop 9 August 2018 Balanţă
Şi Balanţele îi cam încurcă pe cei din jur. Au chef de distracţie, iar de făcut, nu prea fac nimic. Ar fi bine să ţină cont că până în weekend mai sunt 2 zile.

Horoscop 9 August 2018 Scorpion
Şi Scorpionii sunt deja cu gândul la weekend şi asta îi face să lucreze cu foarte mult spor. Trebuie doar să nu se implice în discuţii aprinse.

Horoscop 9 August 2018 Săgetător
Sagetatorii în schimb nu sunt foarte rapizi astăzi. Au avut o săptămână extrem de agitată, iar oboseala începe deja să-şi spună cuvântul.

Horoscop 9 August 2018 Capricorn
Capricornii sunt extrem de arţăgoşi şi nu reuşesc să se înţeleagă nici măcar cu membrii familiei. Ar trebui măcar să fie atenţi la ce cuvinte folosesc.

Horoscop 9 August 2018 Vărsător
Vărsătorii în schimb trebuie să fie foarte atenţi la oamenii din jurul lor. În ultima vreme îşi fac foarte mulţi prieteni, dar nu toţi sunt interesaţi de bunăstarea lor.

Horoscop 9 August 2018 Peşti
Peştii îşi vor dedica întreaga zi rezolvării problemelor administrative. Se vor descurca destul de bine, aşa că vor termina totul mult mai repede decât ar fi sperat.

Horoscop 9 August 2018 Berbec
Berbecii au o zi încărcată din punct de vedere profesional. Au multe întâlniri, în general cu oameni importanţi şi trebuie să fie concentraţi 100 la 100.

Horoscop 9 August 2018 Taur
Taurii ştiu să îşi gestioneze corect proiectele pe care s-au oferit să le administreze. Acest le va aduce numai laude în plan profesional.

Horoscop 9 August 2018 Gemeni
Gemenii sunt extremi de nerăbdători în ultima vreme. Vor ca munca lor să aibă rezultatele dorite peste noapte, dar asta nu prea e posibil.

Horoscop 9 August 2018 Rac
Iar Racii sunt hotărâţi să nu lase pe mâine ce pot face azi. Determinarea lor s-ar putea să îi supere pe cei dragi care nu prea îi mai văd pe acasă.

Lasă un răspuns

Top