Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscopul zilei de 7 august 2018. Zambete nenumarate pentru Sagetatori, ceva mai multe griji pentru Raci si Varsatori

Horoscopul zilei de 7 august 2018. Zambete nenumarate pentru Sagetatori, ceva mai multe griji pentru Raci si Varsatori

Horoscop 7 august 2018. Săgetătorii vor fi numai un zâmbet întreaga zi, la fel şi Balanţele, asta în timp ce Vărsătorii şi Racii vor depune ceva eforturi să îşi găsească buna dispoziţie astăzi.

Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte:

Citeste si: Horoscop 7 august 2018. Bani, pasiune secretă și o decizie periculoasă

Horoscop 7 August 2018 Leu
Leii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, dar o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Horoscop 7 August 2018 Fecioară
Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Fecioare. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

Horoscop 7 August 2018 Balanţă
Şi Balanţele vor fi cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul zilei. Nimic din programul lor nu va rămâne nepus la punct.

Horoscop 7 August 2018 Scorpion
Va fi o zi de vis pentru Scorpioni la locul de muncă. Sunt optimişti, energici, plini de idei şi nu se tem să-şi asume responsabilităţi noi.

Horoscop 7 August 2018 Săgetător
Săgetătorii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

Horoscop 7 August 2018 Capricorn
Capricornii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

Horoscop 7 August 2018 Vărsător
Dragi Vărsători, faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Horoscop 7 August 2018 Peşti
Un tonus de invidiat au astăzi Peştii. Este un moment bun pentru a începe un proiect nou, chiar dacă cei din jur îi sfătuiesc să mai aştepte.

Horoscop 7 August 2018 Berbec
Berbecii nu se vor lăsa dezamăgiţi dacă afacerile nu merg ca pe roate astăzi. Atenţia lor se îndreaptă spre familie, acolo unde armonia pluteşte în aer.

Horoscop 7 August 2018 Taur
Taurii au astrele de partea lor la capitolul bani. Ar face bine să profite de oportunităţile ivite.

Horoscop 7 August 2018 Gemeni
Pentru Gemeni este o zi perfectă pentru proiecte individuale. Nivelul de energie şi încrederea în propria persoană îi va ajuta să aibă succes.

Horoscop 7 August 2018 Rac
Iar Racii vor cu orice preţ să facă impresie bună. Intuiţia le spune că persoana de lângă ei poate fi chiar jumătatea pe care o căutau de atâta timp.

Lasă un răspuns

Top