Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018. Bani în prima parte a zilei şi o bijuterie cadou

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018. Bani în prima parte a zilei şi o bijuterie cadou

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Horoscopul zilei 6 septembrie 2018. O sumă de bani aşteptată de mult vine în prima parte a zilei, pentru ca mai apoi o bijuterie cadou să încheie perfect ziua.

Horoscop 6 septembrie 2018 Berbec

Vezi si: Horoscop 6 septembrie 2018. Dragoste secretă, bani şi ceartă cu socrii

Curajul de care dau dovadă Berbecii în aceste zile îi ajută în carieră, dar şi în cercul de prieteni, unde încep să fie priviţi ca lideri.

Horoscop 6 septembrie 2018 Taur

Taurii ar trebui să fie mai atenţi la felul în care îşi gestionează economiile, pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu vor avea nicio problemă.

Horoscop 6 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor primi un semn de atenţie din partea unui admirator. Poate fi vorba despre un buchet de flori sau o bijuterie.

Horoscop 6 septembrie 2018 Rac

Racii trec cu zâmbetul pe buze peste toate obstacolele care le ies în cale! Sunt foarte binedispuşi şi nu au de gând să renunţe la această stare.

Horoscop 6 septembrie 2018 Leu

Iar Leii sunt foarte ataşaţi de partenerul de viaţă în această perioadă, aşa că se gândesc la un cadou perfect pentru a le demonstra iubirea.

Horoscop 6 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele pun suflet în tot ceea ce fac şi sunt hotărâte să termine tot ce au început. Astăzi sunt favorizate câştigurile financiare şi se pot afirma în societate.

Horoscop 6 septembrie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe doriţi să faceţi o schimbare radicală în viaţa voastră şi vă gândiţi la o metodă originală. Organizaţi-vă cât mai eficient şi profitaţi de acest moment favorabil.

Horoscop 6 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii au succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Au idei bune, dar cei din jur s-ar putea să nu privească situaţiile la fel.

Horoscop 6 septembrie 2018 Săgetător

Pentru Săgetători, relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei. Nu este cazul să se îngrijoreze pentru că o rudă îi va ajuta să treacă peste acest moment.

Horoscop 6 septembrie 2018 Capricorn

Surpriza zilei vine de la locul de muncă pentru Capricorni. Un coleg îi aşteaptă cu o veste excelentă ce ţine de un proiect mai vechi.

Horoscop 6 septembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii încep ziua cu zâmbetul pe buze, asta pentru că vor primi o sumă de bani pe care o aşteptau de la un apropiat.

Horoscop 6 septembrie 2018 Peşti

Peştii sunt încăpăţânaţi şi nu acceptă ajutorul colegilor. Aşa că seara îi prinde tot la serviciu, însă ambiţia le va fi recompensată.

Lasă un răspuns

Top