Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul zilei de 6 august. Început de săptămână fabulos pentru Leu şi Berbec, mai puţin pentru nativii Peşti

Horoscopul zilei de 6 august. Început de săptămână fabulos pentru Leu şi Berbec, mai puţin pentru nativii Peşti

Horoscopul zilei de 6 august aduce veşti promiţătoare, chiar de la început de săptămână, pentru câţiva nativi ai zodiacului, precum Leul sau Berbecul. Alte semne zodiacale vor avea ceva probleme la serviciu ori acasă, însă nimic care să de mari bătăi de cap.

Iată preziviunilor astrologilor, pentru fiecare zodie în parte:

Citeste si: Horoscop 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulţi bani și o ofertă tentantă

Horoscop 6 august Leu
Începutul săptămânii va fi promiţător pentru nativii zodiei Leu, vor avea o zi cu multe surprize, iar familia va fi responsabilă pentru acest fapt.

Horoscop 6 august Fecioară
Fecioarele vor avea multe activităţi de pus la punct. Forma excelentă în care se găsesc le va fi aliat în tot ceea ce vor întreprinde.

Horoscop 6 august Balanţă
Balanţele vor avea parte de o zi liniştită alături de familie. Vor pune la cale şi surprize pentru apropiaţi.

Horoscop 6 august Scorpion
Scorpionii şi nehotărârea merg mână în mână. Pentru a-şi simplifica ziua, ar trebui să fie fermi şi să ia hotărâri cât au asul în mânecă.

Horoscop 6 august Săgetător
Săgetătorii sunt intuitivi şi vor reuşi să anticipeze anumite situaţii care le-ar putea produce neplăceri.

Horoscop 6 august Capricorn
Capricornii speră la nişte schimbări la serviciu. E bine să ştie că acestea NU vor veni peste noapte, aşa că e absolut necesar să mai aibă răbdare.

Horoscop 6 august Vărsător
Vărsătorii sunt mult prea vulcanici şi acest fapt le va aduce neplăceri. Ar fi spre binele lor să ia situaţiile uşor şi cu mai mult calm.

Horoscop 6 august Peşti
Peştii nu vor avea o zi uşoară. Vor fi forţaţi de împrejurări să ia decizii drastice, referitoare la proiecte familiale.

Horoscop 6 august Berbec
Pentru Berbeci se anunţă o zi plină de armonie în plan personal. Liniştea de la acest capitol le va spori cheful de muncă.

Horoscop 6 august Taur
Taurii vor încerca să atragă persoane nepotrivite în proiecte importante. E indicat să analizeze bine situaţia pentru a nu ieşi în pierdere.

Horoscop 6 august Gemeni
Gemenii pot fi percepuţi ca fiind rău intenţionaţi în relaţiile colegiale. Şi asta din cauza vorbelor necugetate rostite la nervi.

Horoscop 6 august Racii
Iar Racii nu vor începe ziua în cele mai bune condiţii, însă o vor încheia cu multe reuşite şi satisfacţii.

Lasă un răspuns

Top