Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscopul zilei de 28 august 2018. Balanţelor le merge bine pe toate planurile, iar Leii vor avea o zi plină de reuşite

Horoscopul zilei de 28 august 2018. Balanţelor le merge bine pe toate planurile, iar Leii vor avea o zi plină de reuşite

Horoscopul zilei de 28 august 2018 © Observator

Horoscop 28 august 2018. Vărsătorii se vor detaşa de stresul cotidian şi îşi vor concentra atenţia către familie. Vor lăsa la o parte problemele de serviciu şi se vor relaxa alături de cei dragi.

Iată previziunile astrologilor, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 28 august 2018. Pasiune mistuitoare, bani și o veste trăsnet
Horoscop 28 august 2018 Fecioară
Fecioarele nu vor avea încotro şi trebui să mai lase de la ele în relaţiile colegiale. Nu de alta, însă nu vor ca disputele de la birou să degenereze într-un scandal.

Horoscop 28 august 2018 Berbec
Balanţelor le merge bine pe toate planurile. Se anunţă o zi uşoară din punct de vedere profesional, iar acasă,se vor bucura de linişte şi armonie.

Horoscop 28 august 2018 Scorpion
Scorpionii sunt foarte secretoşi în ceea ce priveşte activitatea profesională şi bine fac. Anumite persoane din anturaj nu sunt bine intenţionate şi le-ar putea crea probleme.

Horoscop 28 august 2018 Săgetător
Săgetătorii vor fi zâmbitori şi binedispuşi astăzi. Încasarea unei sume semnificative de bani le va descreţi frunţile şi le va însenina ziua.

Horoscop 28 august 2018 Capricorn
Capricornii nu renunţă la proiectele personale chiar dacă lucrurile se desfăşoară ceva mai greu. Ei se vor înarma cu multă răbdare şi vor avea sorţi de izbândă în final.

Horoscop 28 august 2018 Vărsător
Vărsătorii se vor detaşa de stresul cotidian şi îşi vor concentra atenţia către familie. Vor lăsa la o parte problemele de serviciu şi se vor relaxa alături de cei dragi.

Horoscop 28 august 2018 Peşti
Peştii sunt expansivi şi plini de voie bună. Se vor implica în toate activităţile astăzi, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop 28 august 2018 Berbec
Berbecii îşi vor aloca tot timpul finalizării unei lucrări importante. Vor avea ceva bătăi de cap pentru că nu le va ieşi din prima totul ca la carte.

Horoscop 28 august 2018 Taur
Taurii nu vor fi o companie foarte plăcută în primele ore ale dimineţii. Vor fi arţăgoşi, însă o surpriză venită din partea fiinţei iubite le va readuce zâmbetul pe buze.

Horoscop 28 august 2018 Gemeni
Gemenii vor fi puşi în situaţia de a lua o decizie importantă referitoare la un proiect aflat în derulare. Sfatul unui coleg mai experimentat ar trebui luat în calcul.

Horoscop 28 august 2018 Rac
Racii nu prea ştiu de glumă astăzi. Tensiunile de la serviciu le taie din elan şi din cheful de vorbă.

Horoscop 28 august 2018 Leu
Iar Leii vor avea o zi plină de reuşite. Multe din ele îi vor lua prin surprindere, iar pe seară se anunţă o întâlnire importantă.

Lasă un răspuns

Top